Ωραία, την πήρες τη φωτογραφική, να καδράρεις ξέρεις;

Φαίνεται πως προσφέρεται για αυτό η κα Sony που αποφάσισε να αξιοποιήσει τους ειδικούς συνεργάτες της στη λειτουργία φωτογραφικών μηχανών (Alpha Premium Dealers) και οργανώνει εκδηλώσεις για την εκμάθηση της σωστής χρήσης τους σε κεντρικά καταστήματα φωτογραφικών ειδών στην Αθήνα. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα…

Σε ρόλο.. πριμαντόνας οι νέες SLT-A55 που χάρη στις ολόφρεσκες τεχνολογίες τους που τις καθιστούν μοναδικές έχουν πραγματικά… καμάρι τους μοναδικά τους αποτελέσματα στη φωτογράφιση κινούμενων αντικειμένων. Όσοι λοιπόν επισκεφθούν στις 19/12 από τις 12:00 έως τις 14:00 το κατάστημα ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ, στην οδό Εμμ. Μπενάκη 10 και στις 22&23/12 από τις 14:00 έως τις 16:00 το Digital Center Μάρκος Σταυρινάκης στη συμβολή των οδών Πατησίων 19 & Βερανζέρου, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν οι ίδιοι τι πραγματικά μπορεί να τους προσφέρει μια SLT-Α55.

Για να δοκιμάσετε δε και τις ικανότητες σας θα έχετε για τα… μάτια σας χορευτές Capoeira που χορεύουν ζωντανά μπροστά σας, με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συνεργατών της Sony; Το έχετε ξανακάνει; αν όχι, αυτή είναι η ευκαιρία σας!

Μα την τεχνολογία Translucent Mirror Technology στα χέρια…

Η SLT-Α55, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Translucent Mirror Technology πετυχαίνει την ταχύτερη λήψη συνεχούς ριπής με αυτόματη εστίαση από κάθε μηχανή, με λήψεις υψηλής ταχύτητας μέχρι και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Επίσης, έχει τη δυνατότητα να «πιάσει» και την παραμικρή αλλαγή έκφρασης που συμβαίνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου στο πρόσωπο, χάρη σε ένα πρόσφατα εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης με τεχνολογία ανίχνευσης φάσης 15 σημείων και εξασφαλίζει την παρακολούθηση της εστίασης (AF tracking) με ταχύτητα και ακρίβεια, διατηρώντας εστιασμένα ακόμη και κινούμενα θέματα κατά τη διάρκεια των συνεχόμενων λήψεων. Και όλα αυτά, στα 16,2 megapixel!

Το δε θαυμαστό αυτό μηχανάκι που μάλιστα είναι στο προσιτό κομμάτι της αγοράς το σύστημα Quick AF HD Movie υπάρχε για ομαλή, συνεχή αυτόματη εστίαση κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο. ‘Παρόν’ και το βελτιωμένο σύστημα Quick AF Live View και η free-angle οθόνη LCD των 7,5 εκατοστών. Και για τους ακόμα πιο άπιστους, οι SLT-Α55 διαθέτουν ηλεκτρονικό σκόπευτρο Tru-Finder με κάλυψη κάδρου 100% και εξελιγμένες λειτουργίες για τρισδιάστατη απεικόνιση, όπως το 3D Sweep Panorama, το Auto HDR και η μείωση ψηφιακού θορύβου multi-frame.

Σωστή ενέργεια αφού δεν είναι μόνο να δίνεις τα… με σκληρή οικονομία εξασφαλισμένα σου ευρώ αλλά να έχεις και τη σωστή καθοδήγηση στις διαδικασίες λήψης και χρήσης της μηχανής.

Nice form Sony people…