Θα είναι αυτό το όνομα του πολυαναμενόμενου PlayStation κινητού τηλεφώνου;

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το fansite Pocket Now, η Sony Ericsson έχει αγοράσει τα δικαιώματα του ονόματος “Xperia Play” σαν σήμα κατατεθέν για την Ευρώπη. Το όνομα έχει επιπλέον καταχωρηθεί σαν διεύθυνση – web address.

Δεν είναι διόλου απίθανο λοιπόν να είναι το Xperia Play το όνομα αυτού του κινητού αν και από την άλλη θα σημαίνει ‘στρατηγική’ αλλαγή πορείας για την εταιρία αφού το PlayStation είναι πολύ πιο ισχυρό και γνωστό brand και η Sony Ericsson θα πρέπει να είναι κάπως… αυτοκαταστροφική για να το ακυρώσει.

Αν προχωρήσει κάποιο τέτοιο σχέδιο τότε το Xperia Play δύσκολα θα ‘συνδεθεί’ με το PS3 και το λάθος το είχε κάνει η εταιρία με το επίσης συνδεόμενο με το PS3 κινητό Aino άλλη μια φορά – το γνωρίζατε; μάλλον όχι.

Εφόσον βέβαια το όνομα Xperia Play δεν είναι το όνομα του ίδιου του κινητού το πιθανότερο είναι να έχει σχέση με υπηρεσία της Sony Ericsson και να μην έχει σχέση με το κινητό.

Πότε; Όπως αναφέρουν ανώνυμες πηγές το λανσάρισμα του κινητού θα είναι τον Απρίλιο μετά την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στη έκθεση Mobile World Congress στην Βαρκελώνη στα τέλη Φλεβάρη…