Σε παύση παραγωγής για το επιπλέον κουτάκι της (set-top-box) με ονομασία Revue προχωρά η Logitech. Η εταιρία το αποφάσισε ώστε να δώσει χρόνο στη Google να… συμμαζέψει τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού Google TV OS και του ηλεκτρονικού καταστήματος της – marketplace.

Το Logitech Revue, που ανήκει στην ελιτ ομάδα των Google TV προϊόντων από Logitech και Sony, έχει κριθεί αρνητικά στο ότι δεν δίνει πρόσβαση στο Android Marketplace. Οι κριτικοί λένε – σωστά…- πως χωρίς τις apps, το κουτί θα είναι μια ακόμη συσκευή για σύνδεση στο internet, ένα video streamer όπως το Roku και το AppleTV, με την προσθήκη μιας μηχανής αναζήτησης…

Η Google έχει προφανώς λάβει υπόψιν της τη κριτική και, σύμφωνα με αναφορές, οι συζητήσεις αυτές ήταν που έκαναν όλες – εκτός της Sony που ήδη έχει συσκευές, τις εταιρίες να ανακοινώσουν πως αναβάλουν την παρουσίαση μοντέλων Google TV πριν τις διορθώσεις στο λειτουργικό.

Τώρα και η Logitech, σύμφωνα με πηγές του Digitimes, κάνει ‘κράτει’ στην παραγωγή της αφού είπε στην Gigabyte που το φτιάχνει να σταματήσει την κατασκευή.