LG Star

Το LG Star θα προσφέρει πανίσχυρο dual core Tegra 2 επεξεργαστή, 4 ιντσών οθόνη, κάμερα 8 megapixel με φλας, υποστήριξη για 1080p video και θύρα HDMI. Για την ώρα φαίνεται πως από λειτουργικό θα έχουμε το Android 2.2 (Froyo), αλλά αν βάλεις κάτω τους χρόνους φαίνεται να ‘κουμπώνει’ το λανσάρισμα του 2.3 aka Gingerbread.

Motorola “Όλυμπος”…

Η επιστροφή της Motorola; Το ελληνική ονοματοδοσίας Olympus θα διαθέτει και αυτό έναν dual-core Tegra 2 επεξεργαστή, οθόνη 4 ιντσών και θύρα HDMI. Θα υπάρχει ακόμη το Motoblur interface, που θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να συλλέγεις επαφές και να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα site κοινωνικής δικτύωσης. Για την ώρα δεν ξέρουμε για έκδοση του Android ή αποθηκευτικό μέσο.

Sony Ericsson Z1 (ή αλλιώς Zeus και PlayStation Phone…)

Με το Sony Ericsson Z1 ασχολούμαστε από τον Δεκέμβρη του 2010. Θεωρητικά θα διαθέτει έναν επεξεργαστή Qualcomm MSM 8655 1 GHz processor (ίδιο με του Desire HTC Z, αλλά στα 1 GHz και όχι τα 800 MHz), 512 MB RAM, 1 GB ROM, οθόνη 4 ιντσών, 8 megapixel κάμερα και φλας. Κυρίως όμως το Z1 είναι ένα κινητό με λειτουργικό Android Gingerbread και δυνατότητες PlayStation… Ξέρουμε πως θα κοστίζει $500 και θα λανσαριστεί τον Φλεβάρη του 2011.

Google Nexus S…

Το Nexus S είναι όπως έχουμε δει ένα Samsung κινητό με Android Gingerbread. Το ενδιαφέρον είναι πως θα ενσωματώνει τεχνολογία Near Field Communication (NFC) και δύο κάμερες. Πως θα πωλείται; κατευθείαν από τη Google; δεν ξέρουμε αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 16 GB, οθόνη 4 ιντσών, μνήμη 512 MB RAM και επεξεργαστής 1.2 GHz.

Samsung Galaxy S2…

To Samsung Galaxy S2 μοιάζει η πιο high-end Android συσκευή στα… ραντάρ μας. Με το TouchWiz interface της κορεατικής εταιρίας εαν τα χαρακτηριστικά που δημοσίευσε ρωσικό site είναι αλήθεια τότε θα υπάρχουν στη συσκευή:

– Android 3.0.
– 4.3-inch AMOLED οθόνη.
– Ανάλυση1280 X 720 pixels.
– 2 GHz επεξεργαστής, 1 GB RAM, 4 GB ROM.
– Εσωτερική μνήμη 32 GB
– 8-megapixel κάμερα με 1080p εγγραφή.
– A-GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi
– 3.5 mm θύρα ακουστικών.
– Επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, αισθητήρας προσέγγισης

Από τη λίστα λείπουν τα ‘επόμενα’ Android κινητά της HTC, ενώ και η Sony Ericsson θα έχει και άλλα πολύ ωραία να μας φέρει εκτός του Zeus όπως έχουμε πει

Σε γενικές γραμμές το 2011 τα… hi, high-end Android κινητά θα έχουν διπλοπύρηνους επεξεργαστές, Android 2.3 (Gingerbread), μίνιμουμ 4 ιντσών οθόνη και 8-megapixel κάμερα…