Αντί να αποκαλύψει μια… κομψή απάντηση στο iPad, η Microsoft ήρθε στο μεγαλύτερο ‘πανηγύρι΄της βιομηχανίας με μια συλλογή από τμήματα από μηχάνημα εκτεθειμένα στα μάτια των έκπληκτων δημοσιογράφων!

Τα σημαντικότερα νέα πάντως της Microsoft είναι πως η επόμενη έκδοση των Windows θα μπορεί να τρέξει σε επεξεργαστές που ‘κινούν’ τα tablets και όχι μόνο σε κανονικούς επεξεργαστές για PC: με άλλα λόγια το φορητό λειτουργικό της Microsoft ΕΙΝΑΙ τα Windows…!

Αυτό το απέδειξε η εταιρία με επιδείξεις από μισοφτιαγμένους υπολογιστές: στα μόνιτορ το software είναι όμοιο με τα σημερινά Windows 7.

Πάντως η επίδειξη της Microsoft δεν έπεισε. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο δεν έκανε το ‘κάτι’ που να πείσει πως πραγματικά ξέρει τι θα κάνει για το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο τμήμα της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών..

Ο CEO της εταιρίας Steve Ballmer περισσότερο μίλησε για όσα ‘πήγαν καλά’ πέρυσι και στάθηκε στο Xbox 360 και το Kinect αν και, για να είμαστε πλήρεις στην εικόνα της εταιρίας, το εντελώς νέο Windows smart-phone software και τα καλά νέα για τα Windows 7 είναι σημαντικά ‘συν’…