Οι περιπέτειες του Sackboy για άλλη μια φορά θα απασχολούν την πιτσιρικαρία που θέλει ένα μη-βίαιο παιχνίδι στο LittleBigPlanet™2 για το PlayStation®3!

Σίγουρα το LittleBigPlanet καταχωρείται ως μια από τις μεγάλες επιτυχίες του 2008 για PlayStation 3 – και αυτό χάρη στο πόσο δημιουργικό είναι το παιχνίδι…

Μέσα στον Ιανουάριο έρχεται η σειρά να γεμίσει ο οθόνη του PlayStation 3 ξανά με τον μικρό Sackboy που στα δύο χρόνια… ξεκούρασης απέσπασε 15 διακρίσεις ως «παιχνίδι της χρονιάς».

Το LittleBigPlanet™2 έχει αναπτυχθεί από τη Media Molecule (των World Wide Studios της SCEE) και θα μας επιτρέπει να φέρουμε τα πάνω κάτω στον κόσμο του gaming και εκτός από παίκτες να γίνουμε και δημιουργοί του παιχνιδιού…

Ο Sackboy έχει το ενδιαφέρον του χάρη στη δυνατότητα του να προσαρμόζει οποιοδήποτε αντικείμενο από τον πολύχρωμο κόσμο του, αλλά και να δημιουργεί ολοκαίνουρια από το μηδέν όπως και να περνά ποικίλες δοκιμασίες αιωρούμενος ή κάνοντας άλματα: μόνο μέσω του PlayStation®Network δημιουργήθηκαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια πίστες, οι οποίες «παίχτηκαν» περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο φορές!

Στην ολοκαίνουρια περιπέτεια ο Craftworld απειλείται από την τρομακτική Negativitron, μια τεράστια ηλεκτρική σκούπα που ρουφά τη δημιουργικότητα. Μόνο ο Sackboy μπορεί να το σώσει, τρέχοντας, αναπηδώντας και πετώντας σε 50 επίπεδα, τα οποία θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. ΦΥΣΙΚΑ έχει νέες ικανότητες και εργαλεία που μπορεί να αποκτήσει – ανάμεσα τους η τέχνη του να γραπώνεται πάνω από αβυσσαλέους γκρεμούς, η δυνατότητα να σπρώχνει τεράστια εμπόδια χάρη στα Grabintaor γάντια, αλλά και να επινοεί τρόπους να τα μετακινεί με το πανίσχυρο Creatinator. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε τις λειτουργίες κίνησης στις δέκα bonus πίστες που σχεδιάστηκαν ειδικά για το νέο χειριστήριο PlayStation®Move.

Αμέτρητα νέα επίπεδα online…

Εξολοθρεύσατε τη Negativitron; Συγχαρητήρια –αλλά το ταξίδι σας μόλις ξεκίνησε. Πλέον έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια επίπεδα, τα οποία έχουν ήδη σχεδιαστεί και «ανέβει» από τους φίλους του LittleBigPlanet. Επαναλαμβάνουμε: τρία εκατομμύρια επίπεδα! Αν παίζετε ένα την ημέρα θα μπορούσαν να περάσουν 5.000 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσετε από την ίδια πίστα. Και φυσικά, πολλά περισσότερα θα έρθουν τους επόμενους μήνες.

Kudos για τον μικρό χαριτωμένο… κουρελιάρη!