Είπαμε, ετοιμάζουμε… λίστα για δώρα γενεθλίων !

Ααα, πρέπει να παραδεχτώ πως τα αμερικανάκι είναι ώρες, ώρες πολύ cool στις επιλογές τους!

Θεωρώντας τα Εθνικά Πάρκα τους ‘θησαυρούς’ ετοιμάζουν και ειδικά οχήματα που μπορεί να αγοράσει ο φυσιοδίφης. Αυτή είναι η δημιουργία Οίκου βελτιώσεων και είναι το… σούπερ cool Xplore Adventure Series FJ Cruiser.

Το όχημα δε έχει ετοιμαστεί μετά την έκθεση βελτιώσεων SEMA Show που γίνεται στο Las Vegas για να γίνει δημοπρασία του και τα έσοδα να πάνε στο National Parks Foundation. Τα δε εξαρτήματα, αν ενδιαφέρεστε για μια έκδοση “Dadia Evros” του δικού σας τζιπ, υπάρχει η δυνατότητα να ενσωματωθούν εκτός από το FJ Cruiser και σε διάφορα Jeep, Ram Truck, Toyota, Ford, GM, Nissan, Honda, Subaru, Hyundai και Kia οχήματα.

Η “Αναβάθμιση Στάδιο Ένα” περιλαμβάνει αλλαγές στο εσωτερικό με τη βοήθεια της ειδικής εταιρίας Katzkin. Η “Αναβάθμιση Στάδιο δύο” περιλαμβάνει λάστιχα της BFGoodrich off-road, αλουμένενιους τροχούς, Bilstein αμορτισέρ και Magnaflow σύστημα εξάτμισης. Στο 3ο Στάδιο κοτσάρεις εξαρτήματα οροφής, εργάτη και αναβαθμισμένα φώτα ενώ το built-to-order Stage 4 είναι για Jeep και Toyota vehicles με custom βάψιμο και ηλεκτρονική αναβάθμιση.

Εμείς θέλουμε ΑΥΤΟ των φωτό…