Δύο από τις πιο γνωστές σειρές παιχνιδιών της Ubisoft σύντομα θα επανασχεδιαστούν για το PS3 με βελτιωμένα HD γραφικά και συμβατότητα 3D…

Είναι δύο ακόμη από τα παιχνίδια που επαναλανσάρονται για το PS3. Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα πως και το “The Prince of Persia” και το “Splinter Cell” θα ξαναβγούνε στην αγορά με HD γραφικά και 3D συμβατότητα.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τα “Prince of Persia Prince of Persia: The Sands of Time”, “Prince of Persia: Warrior Within” και “Prince of Persia: The Two Thrones”. ¨Η “Splinter Cell Collection” θα περιλαμβάνει τα αρχικά “Splinter Cell”, “Splinter Cell: Pandora Tomorrow” και “Splinter Cell: Chaos Theory”. Όλοι οι έξι τίτλοι είχαν αρχικά βγει στην αγορά στην προηγούμενη γενιά κονσολών – Playstation 2.

Πάντως τα remastered παιχνίδια έρχονται να προστεθούν και σε άλλους τίτλους που αποκτούν νέα ζωή για το PS3. Η σειρά “God of War Collection” άνοιξε την πόρτα και η “Sly Collection” ακολούθησε. Πολλοί developers ετοιμάζουν παλιούς τίτλους με PS3 ποιότητας HD γραφικά και αναμένουμε τα “Ico” και “Shadow of the Colossus”, “Tomb Raider¨”, και πιθανότατα όλη τη σειρά “Metal Gear Solid”.

Το λανσάρισμα για το PS3 θα γίνει στις 22 Μαρτίου…