Μια ακόμη υπόθεση… Τιτανικού για τη Microsoft. Η αναβάθμιση σε άτακτη… υποχώρηση ενώ μερικοί ατυχείς κάτοχοι θα λάβουν και νέο κινητό!

Η αλήθεια είναι πως η πλατφόρμα Windows Phone 7 είναι ένα φιλόδοξο – και καλοσχεδιασμένο, project από τη Microsoft. Από την άλλη με το να μην έχει π.χ copy & paste, third party multi-tasking και κάποια σημαντικά στοιχεία που υπάρχουν στον ανταγωνισμό, υπάρχει… θέμα!

Τη Δευτέρα όπως είπαμε η εταιρία άρχισε να λανσάρει μια μικρή αναβάθμιση για να ετοιμάσει τα κινητά των ιδιοκτητών για τα νέα χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα είναι όμως πως η αναβάθμιση έχει αρχίσει να καθιστά κάποια Samsung Omnia 7 μη λειτουργικά! Μετά την εγκατάσταση του patch, η συσκευή προσπαθεί να κάνει reboot, αλλά ‘κολλάει’ όταν προσπαθήσει να ενωθεί με το PC. Ένα ατελείωτος κύκλος rebooting ξεκινά και… τέλος!

Προσπάθειες για hard reset δεν βοηθούν με τη Windows Phone 7 PC recovery suite να γράφει ένα “Restoration Error”. Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες με το πρόβλημα να δώσουν το κολλημένο κινητό για ένα καινούργιο.