Το εκπληκτικό design της σειράς VAIO L έχει και… ‘σταρ’ που είναι η Full HD VAIO Display Plus οθόνη των 24” (61 εκ.), με οπίσθιο φωτισμό LED. Αυτή η τεράστια οθόνη «δίνει ζωή» στις ταινίες, φωτογραφίες, τη μουσική και τα παιχνίδια σας, με εκπληκτική ευκρίνεια και αντίθεση.

Τα δε πλαϊνά του … διαδραστική σχέση με τη media συλλογή σας, χρησιμοποιώντας τη full-frame οθόνη αφής multi-touch. Ανοίξτε τους φακέλους σας και κάντε scroll, ζουμάρετε και περιστρέψτε τις φωτογραφίες σας κουνώντας απλώς τα δάχτυλά σας, χωρίς να χρειάζεστε ποντίκι ή να μπείτε σε κάποιο μενού.

Αγγίζοντας το logo VAIO στην επάνω γωνία του πλαισίου, ενεργοποιείτε το πρόγραμμα Media Gallery – ιδανικό για να επεξεργάζεστε και να απολαμβάνετε τη συλλογή των φωτογραφιών, των βίντεο και των μουσικών σας αρχείων. Άλλες «ενεργές» περιοχές του πλαισίου σάς βοηθούν να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, να μεγεθύνετε έγγραφα ή ιστοσελίδες, να μεταβαίνετε εύκολα στα «παράθυρα» της οθόνης, να ενεργοποιήσετε ένα on-screen εικονικό πληκτρολόγιο, ή να διαβάσετε τον εύχρηστο οδηγό χρήσης. Στο πλαίσιο υπάρχει και φωτιζόμενο λογότυπο της Sony, του οποίου η ένταση ρυθμίζεται με το χέρι για να δουλεύετε με άνεση και σε χώρους με λιγότερο φωτισμό. Niiiice!

Επισήμως τα specs…


Μοντέλο
VAIO VPCL21M1E/B
Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-2410QM
Λειτουργικό Σύστημα Genuine Windows® 7, έκδοση Home Premium 64bit
Μνήμη 4GB DDR3 SDRAM (1333MHz)
Σκληρός Δίσκος 1TB Serial ATA (7200rpm)
Οθόνη 61 εκ. (24.0”) VAIO Display Plus (1920×1080) multi-touch με «Edge Access»
Γραφικά NVIDIA® GeForce® GT 540M
Οδηγός Οπτικού Δίσκου Blu-ray Disc™ ROM Drive με δυνατότητα DVD SuperMulti
Άλλα χαρακτηριστικά WLAN 802.11b/g/n, Bluetooth® Ver 3.0 + HS, Hi-Speed USB 2.0 (x3), SuperSpeed USB 3.0 (x2), έξοδος HDMI (x1), είσοδος HDMI (x1), HD Web Camera με επεξεργαστή «Exmor», σύστημα S-Force Front Surround 3D, τεχνολογία Dolby Home Theater®, εσωτερικά στερεοφωνικά ηχεία 5,5W+5,5 W, κουμπί απενεργοποίησης οθόνης DISPLAY OFF, κουμπί ASSIST, κουμπί WEB, κουμπί VAIO, ασύρματο πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι λέιζερ