Όλοι ‘πυροβολούν’ με κάθε… όπλο στα tablets!

Όπως αναφέρει το PCMag ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motorola, ο κύριος Sanjay Jha ανακοίνωσε σχέδια για ένα μικρότερο tablet σε συνεδρίαση της Morgan Stanley’ Media and Telecom Conference, ενώ για τις πωλήσεις του Xoom μίλησε για “…ένα καλό ξεκίνημα,” χωρίς να δώσει συγκεκριμένα νούμερα.

“Θα υπάρχουν στις επτά ίντσες, κάποια έκδοση στις οκτώ ίντσες, στις 10, 11 και 12,” είπε ο Jha για τα tablet, αν και η Motorola δεν θα υποστηρίζει όλα τα μεγέθη. Το μοντέλο των 7 ιντσών είναι όμως με βεβαιότητα στα σκαριά και η Motorola θα έχει άλλα tablets στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Επιπλέον εκτός από τα σχέδια της εταιρίας για tablet, θα ακολουθήσει το μοντέλο του Atrix 4G για τα μελλοντικά smartphones. Το Atrix διαφοροποιείται από άλλες συσκευές επειδή το αποκτάς με μια smartbook προσαρμογή που το μετατρέπει σε ένα Android netbook που τρέχει ένα “webtop” Linux λειτουργικό με κανονικό πληκτρολόγιο.

“Από τον Ιούνιο και μετά τα περισσότερα ανώτερης βαθμίδας επιδόσεων κινητά μας θα έχουν και Webtop ικανότητα,” είπε ο Jha, που προσέθεσε πως ο Webtop browser θα αναβαθμιστεί στονFirefox 4.0 μέχρι το τέλος του έτους.