Η παρακάτω φωτογραφία μας δείχνει με τίτλο “Winning..! Choose your Vice…”, τον ‘κυρίαρχο’ της… ακολασίας με το τελευταίο του ζευγάρωμα, το όνομα της είναι Rachel Oberlin – αν απορείτε…

Από την άλλη πριν λίγη ώρα ο κύριος Sheen εγγράφηκε στα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες: μέσα σε 25 ώρες και 17 λεπτά κέρδισε 1 εκατομμύριο followers στο Twitter!

Ο manager του Οργανισμού Dan Barrett λέει πως “μόλις ερεύνησε και ενέκρινε” το ρεκόρ. Ο Sheen έχει ΚΑΙ το ρεκόρ Guinness για την “Υψηλότερη Αμοιβή ανά Επεισόδειο” στα $1.25 εκατομμύρια.

Ο άνθρωπος που έχει κλείσει αισίως… 15+ χρόνια ακολασίας με γάμους, παιδιά, καταγγελίες και εισαγωγές σε κλινικές αποτοξίνωσης κάθε τύπου που αρκούν για 100 ‘κανονικούς’ πολίτες έχει λίγο χρόνο στα χέρια του και αποφάσισε να… σκάσει στο Twitter.

Από την άλλη ο άνθρωπος που, όπως μαθαίνουμε βάζει ‘τσέπη’ $2 εκατομμύρια για κάθε επεισόδιο του “Two And A Half Men” έχει ήδη με λίγα tweets φτάσει τους 600,000+ followers στο site κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βιογραφικό δηλώνει “Born Small… Now Huge… Winning… Bring it..!”, και αποδεικνύει πως είναι από τις προσωπικότητες του Χόλιγουντ που θα απασχολήσουν τα media είτε ala Robert Downey Junior με ΤΗΝ επιστροφή είτε γιατί θα μας…αφήσει χρόνους.