Η δημοφιλής σειρά ακουστικών MDR-EX, τύπου in-ear, περιλαμβάνει επτά μοντέλα και σίγουρα θα ικανοποιήσει οποιονδήποτε ακούει μουσική στο δρόμο ή στο ταξίδι – από τους απλούς φίλους της μουσικής, μέχρι τους πλέον φανατικούς λάτρεις του τέλειου ήχου.

Η ναυαρχίδα της σειράς ακουστικών ΕΧ, το μοντέλο MDR-EX1000, προσφέρει την απόλυτη απόδοση βελτιώνοντας απίστευτα τον ήχο οποιουδήποτε ΜΡ3 player. Είναι κατασκευασμένο με προσοχή και λεπτομέρεια από τα καλύτερα υλικά και διαθέτει διάφραγμα υγρού κρυσταλλικού πολυμερούς (LCP – Liquid Crystal Polymer) και νέας σχεδίασης μονάδες οδήγησης των 16 χλστ. Το κομψό περίβλημα από μαγνήσιο ελαττώνει το βάρος για άνεση στη χρήση, ενώ απορροφά ανεπιθύμητες αντηχήσεις αποδίδοντας εξαιρετικά απαλά μπάσα και καθαρές μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Όπως και στο μοντέλο MDR-Z1000, στους αγωγούς του καλωδίου του EX1000 χρησιμοποιείται χαλκός χωρίς οξυγόνο (Oxygen Free Copper – OFC), τύπου 7Ν (καθαρότητας 99,99999%), για απόλυτη μεταφορά του σήματος. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά λεπτομερής ήχος με υπερ-υψηλή ανάλυση, ο οποίος μπορεί να συγκριθεί με τον ήχο από τα καλύτερα ακουστικά ενός στούντιο ηχογράφησης. Η ασφαλής αλλά και άνετη εφαρμογή εξασφαλίζεται από το σχεδιασμό της καλωδίωσης που «αγκαλιάζει» το αυτί («over-the-ear») και τα earbuds από σιλικόνη και ουρεθάνη με άκαμπτο πυρήνα σιλικόνης, τα οποία απορροφούν εξαιρετικά τους εξωτερικούς ήχους από το περιβάλλον.

Η σειρά ΕΧ συμπληρώνεται με τα ΕΧ50 και ΕΧ40 σε διάφορα χρώματα, αλλά και άλλα μοντέλα τα οποία προσφέρουν γεμάτο, πλούσιο ήχο με εξαιρετική απομόνωση από το περιβάλλον και άνεση στη χρήση – και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για όλους όσους αγαπούν τη μουσική.

Ειδικά σχεδιασμένα για το δικό σας iPod/iPhone/iPad, τα νέα πολύχρωμα ακουστικά DR-EX13iP διαθέτουν ένα βολικό χειριστήριο στο καλώδιό τους για να ρυθμίζετε με τα δάχτυλά σας τις λειτουργίες του player και την ένταση του ήχου.

Η τελευταία σειρά in-ear ακουστικών της Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάρτιο του 2011…

Cool!