Τρία νέα φρέσκα μοντέλα για τη σειρά compact ηχείων της Sony. Το SRS-A3 είναι το νέο… μέλος της σειράς SRS A. Η δε ‘ειδική’ για gaming και βίντεο σειρά SRS D επεκτείνεται με νέα προϊόντα, τα SRS-D4 και SRS-D5.

Αυτό που υπόσχεται το νέο… πουλέν, το SRS-A3 είναι χωρίς συμβιβασμούς ‘σωστό’ ήχο και συμπαγή ηχητική εικόνα ενώ το μέγεθος παραμένει μετρημένο. Διπλά, μειωμένων διαστάσεων κουτιά για 5W καθαρού stereo ήχου αλλά και μπάσο ‘σφιχτό’ χάρη σε πόρτα reflex για τα χαμηλά. Και η γωνία έχει μελετηθεί για να ενισχύσει την ποιότητα του ήχου ενώ έχουμε και ψηφιακό ενισχυτή για μειωμένη κατανάλωση ισχύος. Υπάρχει και θύρα για ακουστικά αλλά και μαγνητική θωράκιση…

Η σειρά SRS D Series είναι για όσους θέλουν “… επιπλέον διάσταση στο gaming και το βίντεο.” Τα νέα μοντέλα έχουν υψηλότερη ισχύ και καμπίνες που έχουν περάσει από διαδικασία κατασκευής ακριβείας, ψηφιακούς ενισχυτές και 2.1 σύστημα με κλίση στα ηχεία και ενσωματωμένα χειριστήρια.

Το SRS-D4 γίνεται ουσιαστικά το ‘βασικό’ D Series προϊόν με ισχύ 27W από 2.1 σχεδιάση. Ισχύς, μπάσο και ένταση είναι ενσωματωμένα στο compact subwoofer ενώ οι δορυφόροι έχουν και ανεβασμένο ‘γείσο’ γύρω από τη σχάρα προστασίας.

Το δε SRS-D5 δίνει 40W και είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το D4 με το sub-woofer να είναι κατασκευασμένο από υλικό medium density fibreboard (MDF) και άρα να είναι πιο στιβαρό…