Με μια νέα σειρά που ονομάζει Cinema 21:9 Gold Series LED TV οι άνθρωποι της Philips επιχειρούν να λύσουν το δίλημμα των ταινιών και του λόγου πλευρών. Είναι ένα ακόμη μοντέλο 21:9 στο οποίο επιμένει η εταιρία…

Το 2009 στο δίλημμα 4:3 ή 16:9 η Philips έδωσε την πρώτη παραγωγής τηλεόραση με τις ‘κινηματογραφικές’ διαστάσεις του 21:9. Τώρα έχουμε το ‘παιδί’ των πρώτων μοντέλων με νέο φρέσκο μηχάνημα και την ονομασία Cinema 21:9 Gold Series LED TV στις 50” που όμως για πρώτη φορά προσθέτει 3D αν και παθητικού τύπου με γυαλιά πολωτικά και όχι ‘ενεργά’ – active.

Το μοντέλο – που ΔΕΝ θα είναι στα φτηνά της αγοράς, είναι μια Full HD TV με 100Hz refresh rate, LED οπίσθιο φωτισμό και μετατροπή 2D σε 3D σε πραγματικό χρόνο κάτι που η Philips έστω και μετά από καθυστέρηση σε σύγκριση με Sony και Samsung θα έχει σε όλη τη 3D γκάμα της φέτος. Επιπλέον υπόσχονται split-screen 2D gaming, δηλαδή να βλέπουν σε παιχνίδια άλλο ο ένας και άλλο ο άλλος παίκτης, ενώ υπάρχει και 3D gaming mode.

Στις Cinema 21:9 Gold Series TV υπάρχει και συνδεσιμότητα Internet για streamάρισμα περιεχομένου από φορητή συσκευή και επίσκεψη σε social networking site.

‘Παρόν’ – τώρα καλό ή κακό….- και το Philips Ambilight Spectra 2 με βελτιωμένη έκδοση του γνωστό ‘εμε΄να-έχει-και-λαμπατέρ-η-tv’ συστήματος…