Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τα συμπεράσματα από την έκθεση που μέχρι και σήμερα είναι ανοιχτή για το κοινό την Αθήνα και συγκεκριμένα μέσα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού: την παράσταση έκλεψε το 3D!

Πρώτη παρουσίαση για τις 3D βιντεοκάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές με τέτοιες δυνατότητες στην Ελλάδα…

Ειδικά η Handycam TD10 που έβλεπες στο επιπέδου iFA περίπτερο της Sony – ξεχώριζε σαν τη… μύγα μέσα στο γάλα σε επίπεδο, αποτέλεσε ευχάριστη ‘έκπληξη’: το πρώτο παγκοσμίως προσιτό consumer μοντέλο στην παγκόσμια αγορά με δύο φακούς και να ‘παίζει’ έτσι; Συνταρακτικό…

Δεν ήταν μόνο η Handycam στο περίπτερο του Ιάπωνα κατασκευαστή αλλά και τα άλλα νέα 3D… μοντελάκια: οι HX9 κι HX100 για πρώτη φορά στα χέρια μας για να… παίξουμε, σε επίδειξη 3D αλλά και το καταπληκτικό νέο Intelligent Panorama που πλέον ‘παράγει΄πλήρους ευκρίνειας πανοραμικές φωτο: το νέο Intelligent Sweep Panorama HR, η Sony ισχυρίζεται πως δίνει ποιότητα φωτογραφίας 40MP (!) δηλαδή ανάλυση 10480 x 4096 – γεμίζει με ένα τεράστιο πόστερ τον τοίχο του σαλονιού με το αρχείο.

Το… παρόν στην έκθεση της Αθήνας όπου βρέθηκε για ρεπορτάζ το gadgetfreak.gr και για τα άλλα μοντέλα με τις WX7, WX10, HX7 να έχουν κοινό χαρακτηριστικό την καρδιά του Exmor R CMOS αισθητήρα: απίστευτη ευαισθησία.

Στην έκθεση πολύ ενδιαφέρον είχαν τα απίστευτα αξεσουάρ για μηχανές και βιντεοκάμερες ενώ συγκεντρωμένες από κοντά είναι όλες οι pro βιντεοκάμερες της αγοράς. Η Nikon έφερε τις DSLR της με το ενδιαφέρον στην D7000, αδιάβροχες φτηνές από την Kodak, φτηνά μοντέλα για κάθε βαλάντιο από Fujitsu, απογοήτευση που δεν έδωσαν τον παρόν Canon, Samsung, Panasonic και λοιπές εταιρίες που θα ήθελε να δει το κοινό.

Αν προλάβετε μην χάσετε και πολύ ωραίες εκθέσεις από τους επαγγελματίες του φωτορεπορτάζ που ‘ζούνε’ για το ένα δυνατό καρέ…

Ραντεβού το 2013!

Απολαύστε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ για τη… βόλτα που σας προσφέρουμε!