Με το λανσάρισμα στην αγορά της ταινίας “Tron: Legacy” θα υπάρχουν και τρια βίντεο που δίνουν μια… μυρωδιά – teaser, για το Tron 3. Το πρώτο ονομάζεται “Tron: The Next Day.”

Και ναι, ο Flynn είναι ζωντανός ή τουλάχιστον αυτό θέλει η Disney. Μπορεί να έχουμε κάπως ξεχάσει το “Tron: Legacy” αλλά η σειρά είναι ζωντανή και αναμένεται σύντομα το όλο franchise να ξεκινήσει για την επόμενη περιπέτεια. Επίσης μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, τα “Tron: Uprising” αναμένονται του χρόνου ενώ το “Tron 3” έχει σχεδόν κατά 100% πάρει το πράσινο φως. Προφανώς και το DVD/blu-ray λανσάρισμα θα είναι μια σημαντική εξέλιξη.

Μαζί με την ταινία το νέο “Tron: Legacy” στη έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα υπάρχουν τρεις σκηνές που τελείωσαν αμέσως πριν βγει η ταινία και θα λειτουργήσουν σαν δείγμα της 3ης ταινίας. Στο πρώτο κλιπ υπάρχει η ιστορία του κινήματος “Flynn Lives”, που είναι μια αντάρτικη κίνηση ενάντια στην Encom, με ηγέτη έναν hacker που πιστεύεται πως πιστεύει στο όραμα του Kevin Flynn. Το κλιπ επανενώνει τις ανθρώπινες εκδόσεις Tron (Bruce Boxleitner) και του RAM (Dan Shor), και δίνει μια ιστορία για την Encom μετά τον Flynn. Το κλιπ υπάρχει στο traileraddict.com αλλά το βλέπετε και κάτω.

Στο δεύτερο κλιπ η Quorra (Olivia Wilde) εισέρχεται στα γραφεία της Encom και τραβά την προσοχή των δημοσιογράφων λέγοντας πως μίλησε με τον Kevin Flynn την προηγούμενη ημέρα. Το τρίτο και μικρότερο κλιπ είναι ένα μήνυμα ανάμεασ στους Dillingers (David Warner και Cillian Murphy), όπου λένε “όλα πηγαίνουν με βάση το σχέδιο”.

Το “Tron: Legacy” θα είναι διαθέσιμο σε  DVD και blu-ray στις 5 Απριλίου…