Αυτό ισχυρίζεται η ιαπωνική εταιρία στο PlayStation blog της όπου μας χαρίζει ένα πολύ όμορφο – και ενδιαφέρον, infographic. Το συγκεκριμένο γράφημα αφορά την κατάσταση του 3D και του PlayStation 3 και σύμφωνα με τα ‘λεγόμενα’ θα υπάρχουν κάπου 30 video games διαθέσιμα σε 3D μέχρι το τέλος του έτους με πιο σημαντικό new entry το καταπληκτικό Uncharted 3: Drake’s Deception.

Στα highlights και τα Killzone 3 and Socom 4 αλλά το PS3 δεν υπόσχεται μόνο 3D παιχνίδια για φέτος: οι 3D ταινίες και το περιεχόμενο θα είναι πολύ πλούσια ενώ σκεφτείτε πως μόνο το Sports Illustrated Swimsuit 2011: The 3D Experience κατέβηκε 83.000 φορές όπως μας λέει το διάγραμμα!

Τι μας λέει αυτό; πως καλλίγραμμες φιγούρες σε… bikinis δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και είναι ακόμη πιο ακαταμάχητη ‘συνταγή’ σε 3D. Με αυτά και καταλαβαίνουμε πως οι ιδιοκτήτες μιας 3DTV και ενός PS3 ΔΕΝ θα πρέπει φέτος να παραπονιούνται για περιεχόμενο.

Επίσης είναι ευχάριστο που ‘επιμένει’ εκεί η Sony αφού τα grande στερεσκοπικό 3D και το 3D hardware έχει, και καλή αποδοχή. Μένει το ‘υλικό’…