Η προταθείσα για Oscar κυρία Amy Adams που βλέπετε στη φωτογραφία θα είναι τελικά η Lois Lane στο σχεδιαζόμενο δημιούργημα του Zack Snyder, “Superman: The Man of Steel.”

Ο Zack Snyder μίλησε στους LA Times για το επερχόμενο  Superman: The Man of Steel. Στο άρθρο αναφέρονται πολλά για τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο, το… amore τους Superman (που θα υποδυθεί ο Henry Cavill), την Lois Lane.

Μετά από μια εξαντλητική αναζήτηση και αναφορές ακόμη και ‘κλείσιμο’ του ρόλου από άλλες επίδοξες συνεπιβάτισσες στα εναέρια ταξίδια του “Ανθρώπου από Ατσάλι”, τελικά επισήμως ο ρόλος προσφέρθηκε στην προταθείσα για Oscar, Amy Adams (“Enchanted”, “The Fighter”).

Η Adams μόλις ανέβηκε… βαθμίδα για τον ρόλο της ως Charlene Fleming, το κορίτσι του Mark Wahlberg στο “The Fighter”. Αν και έχασε το χρυσό αγαλματίδιο από την συνάδερφο της Melissa Leo, συμπρωταγωνίστρια στην ταινία, η Adams είναι σε ζήτηση στο Χόλιγουντ. Δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Το σενάριο…

Αν και το σενάριο ακόμη δεν αποκαλύπτεται σε μεγάλο βαθμό γνωρίζουμε πως η Lois είναι ο ‘σταθερός ανθρώπινος παράγοντας’ για τον ήρωα από τον πλανήτη Κρύπτον που συχνά αγγίζει τις θεϊκές ιδιότητες.

Αν το σενάριο δε είναι κανονική ‘επανεκκίνηση’ και η αναζήτηση των πηγών του Superman, τότε η Lois θα είναι το αντικείμενο φλερτ των Clark Kent και Superman και η δημιογράφος που θα κάνει γνωστό τον Superman στον κόσμο…

Η Adams είναι μια ακόμη προσθήκη σε ένα εντυπωσιακό καστ με τον Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Diane Lane ως Martha Kent και τον Kevin Costner ως Jonathan Kent. Οι φήμες για σημαντικό ρόλο που θα πάρει η Lindsey Lohan εξακολουθούν να υφίστανται αλλά τα προβλήματα της celebrity με ναρκωτικά και τη δικαιοσύνη παραμένουν ισχυρό αντίβαρο…

Όσο για τον Snyder, με το Sucker Punch να έχει ξεκινήσει καλά στις ΗΠΑ με $19 εκατομμύρια στο box office, καλό ξεκίνημα για την επένδυση των $82 εκατομμυρίων, να έχει μόλις ολοκληρώσει το press tour για την προώθηση της ταινίας, αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για full-time εργασία στο  Superman: The Man of Steel.