Το παιχνίδι βγαίνει στις αγορές στις 21 Ιουνίου, τρεις ημέρες πριν την προβολή του νέου δημιουργήματος της Disney/Pixar’s Cars 2 στις 24 Ιουνίου.

Το “Cars 2: The Video Game”, διαθέτει περισσότερους από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες Cars και έχει ένα σενάριο πολύ πιο εκτεταμένο από την κανονική ιστορία της ταινίας. Επιτρέπει σε παίκτες να γίνουν… κορυφαίοι πράκτορες στο διεθνές κέντρο εκπαίδευσης κατασκόπων, το C.H.R.O.M.E. (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage).

Μέχρι και οκτώ παίκτες ταυτόχρονα μπορούν να παίξουν ο ένας αντιμέτωπος με τον άλλον σε 3D, χάρη σε τετραπλό split screen.

“Τα 3D εφέ θα ανεβάσει το επίπεδο του game play με τρόπους που θα συγκινήσουν τους παίκτες όταν ξεκινούν σε μια επικίνδυνη αποστολή ενώ το πρωτοποριακό μας multiplayer με τετραπλή 3D εικόνα φέρνει μια νέα διάσταση στο PS3 gaming,” λέει ο κύριος John Blackburn,  Αντιπρόεδρος της Avalanche Software, υπεύθυνης για την ανάπτυξη του “Cars 2”.

Με λανσάρισμα το 2006, το Cars έφερε $426 εκατομμύρια στο box office και, κυρίως, περισσότερα από $8 δισεκατομμύρια δολάρια σε αντικείμενα όπως DVD και Blu-ray Disc, παιχνίδια, βιβλία, παιχνίδια και λοιπά προϊόντα.

Μηχανή κοπής χρήματος…