Αν είστε φανατικοί της σειράς videogame “Metal Gear Solid” και δεν είχατε μέχρι σήμερα την ευκαιρία να… ντυθείτε όπως ο Snake, μπορείτε να εκφραστείτε με μια ανάσα… ανακούφισης. Η πρώτη “πλήρης” σειρά ρούχων που βασίζεται στο παιχνίδι ΜGS Peace Walker βγαίνει αυτό το μήνα στην αγορά αρχικά στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

“Η συνεργασία μας δίνει τη δυνατότητα σε fan να ‘ντυθούν’ όπως στο πετυχημένο videogame, ένα από τα πιο πετυχημένα όλων των εποχών και ειδικά το Metal Gear Solid: Peace Walker,” είπε ο κύριος Careen Yapp της Konami. “Η μαζική επιτυχία και υποστήριξη του τελευταίου μας Metal Gear Solid μας επέτρεψε να επεκταθούμε πιο μακριά από ότι στο παρελθόν και κοιτάμε να προσφέρουμε μια νέα σειρά στην παγκόσμια κοινότητα των οπαδών μας,” συμπλήρωσε.

Το πρώτο κύμα από ρούχα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Musterbrand και θα βγει στις 11 Απριλίου στην αγορά. Θα είναι t-shirt, παντελόνια. καπέλα και άλλα. Περισσότερος ρουχισμός θα βγει σταδιακά σε όλο το έτος αλλά και σε “συγκεκριμένα ειδικά event” που δεν ορίστηκαν.

Εμπρός κύριε Snake – απλά πρέπει να παραγγείλεις και ένα M-4 Carbine…