Και τώρα και στο tumblr…

Είναι η Gray Lady της γνωστής εφημερίδας που έχει ξεκινήσει το δικό της Tumblr account. Και δεν είναι δημοσιογραφία ή φωτορεπορτάζ το ζητούμενο…

Το νέο Times Tumblr καλύπτει την περιοχή του T Magazine, το περιοδικό του στιλ και του πολιτισμού των The New York Times. Ουσιαστικά έχουμε την ‘μετοίκηση’ των νέων για τις τέχνες και την κοινότητα στην νέα αυτή πλατφόρμα mini-blogging.

Πρόσφατα η Washington Post μπήκε επίσης στο ‘παιχνίδι’ του Tumblr με ένα blog που είναι γεμάτο από “behind-the-scenes” πληροφορίες και σχόλια για το μέλλον της δημοσιογραφίας. Αλλά η είσοδος των The New York Times στον κόσμο του Tumblr είναι για την ώρα λιγότερο νέα και περισσότερο ‘καθαρόαιμη’ μόδα.

Είναι μια κίνηση λογική… Το περιεχόμενο είναι κυρίως οπτικό και τα posts μπορεί να καταλήξουν έντονα viral. Χάρη στο one-click reblogging, ο διευθυντής του Tumblr στον τομέα Μόδας Rich Tong λέει: “υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για περιεχόμενο μόδας που θα γίνει viral στο Tumblr.”

Το T on Tumblr είναι γεμάτο με μεγάλες, ποιότητας περιοδικού φωτογραφίες από άτομα που κάνουν… χαβαλέ! Το blog έχει και τμήμα “Posts We Like”.

Όπως λέει ο κύριος Horacio Silva, διευθυντής του ‘T’ στην online έκδοση στο The Cutline, “Είναι ένας τέλειος τρόπος να φέρουμε στην επιφάνεια ωραίες εικόνες που συχνά ξεχνάμε…