Με δύναμη το Android 3.0 και… “PlayStation Certified”

Όπως είχαμε πει η μεγάλη “κυρία” των consumer electronics, η ιαπωνική Sony έχει μεγάλα σχέδια για τα tablet. Το πρώτο όπως όλα δείχνουν έχει ETA τα τέλη του καλοκαιριού.

Αυτό όμως που μαθαίνουμε είναι πως θα είναι εκτός από Android 3.0 powered και ένα PlayStation Certified μηχάνημα. Αυτό σημαίνει πως θα είναι ουσιαστικά το αντίστοιχο του xperia playstation και θα μπορεί να αξιοποιεί τη γκάμα των παίγνιων που θα βγαίνουν για Android PlayStation Certified συσκευές.

Αν και η ακριβής ημερομηνία δεν είναι γνωστή υπάρχουν υπόνοιες πως η εμφάνιση του θα έρθει πριν τα τέλη του καλοκαιριού. Πηγές που έχουν αρχίσει να… κελαηδούν τις τελευταίες ημέρες σε πλειάδα site αναφέρουν πάντως πως θα έχει φτάσει στις ΗΠΑ πριν το τέλος του χρόνου και μια ειδική πώληση – “soft launch” το λένε οι marketeers, στην Ιαπωνία είναι λογική εξέλιξη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Sony σχεδιάζει να πιέσει περισσότερο το σχέδιο του PlayStation Certified προγράμματος και συσκευές που ετοιμάζονται με αυτή την ταυτότητα θα είναι ουκ ολίγες…