Ουσιαστικά μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τον κόσμο των smartphone/tablet…

Μιλάμε για τη δυνατότητα να βλέπεις από το κινητό ή τι tablet σου την εικόνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος. Εδώ έχουμε μια λύση της consumer εταιράις Logitech που είναι περισσότερο γνωστή για τις webcam υπολογιστών. Η εταιρία έχει και μια σειρά από κάμερες ασφαλείας με την ονομασία. Logitech Alert που μόλις έλαβαν και την προσθήκη της Logitech Alert iPad app.

Απλά πράγματα… Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να βλέπεις τι γίνεται εκεί όπου έχεις εγκατεστημένες κάμερες με πρόσβαση στο Internet – αυτές είναι οι ψηφιακές επονομαζόμενες iP κάμερες. Με την εφαρμογή βλέπεις τι γίνεται μέσω ενός iPad. Ταυτόχρονα αν δεν βλέπεις ζωντανά – real-time, μπορείς και να δεις στο βίντεο που έχει εγγραφεί με τα Alert Web και Mobile Commander, δύο ακόμη Logitech υπηρεσίες. Το σύστημα μπορεί να streamάρει “720p HD βίντεο” με ήχο, λέει η εταιρία.

Η ίδια η app είναι δωρεάν ενώ η εγγραφή είναι κατηγορίας premium (Alert Web και Mobile Commander) με κόστος $79.99. Το σύστημα είναι συμβατό με τις “Logitech Alert” κάμερες – που κοστίζουν κάπου $229.99.