Είναι ο… κόσμος έτοιμος για την Kohler Numi, την πιο luxus τουαλέτα με ενσωματωμένο σύστημα για θέρμανση των ποδιών, θερμαινόμενη ‘θέση’ που ρυθμίζεται πάνω και κάτω και ειδική προσθήκη bidet attachment, με όλες τις λειτουργίες να ελέγχονται από μια οθόνη αφής και απόσταση 7 μέτρα;

Σε κάθε περίπτωση η Kohler Numi είναι διαθέσιμη προς $6,400, οπότε πληρεί όλα τα κριτήρια μια high-tech και design συσκευής – έστω και αν φτάνουμε σε επίπεδα παρακμής επιπέδουν Hollywood…

Όπως οι περισσότερες high-end (…) τουαλέτες από την Toto — υπάρχει και το high-end NeoRest με κόστος στα $4,000 — υπάρχει λειτουργία bidet στο Numi, με ένα ειδικό ‘μαγικό ραβδί’ εξάρτημα ψεκασμού ενώ θερμοκρασία, ισχύς και ένταση ρυθμίζονται με το τηλεχειριστήριο αφής. Όταν δε εξυπηρετηθεί κανείς από την hi tech φροντίδα, ζεστός αέρας για τα χέρια παρέχεται.

Εν τω μεταξύ ένα ενσωματωμένο μουσικό σύστημα με FM radio και εισόδους δίνουν το παρόν ώστε να μην μείνει κανείς χωρίς το smartphone.

Ανιχνευτές θέσεις και λοιπά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα επίσης σε συσκευή που μοιάζει εντελώς κοινότυπη για μια χώρα όπως η Ιαπωνία αλλά σίγουρα δεν είναι στα… καθημερινά των δυτικών.

Εμείς έχουμε και το σπίτι για να την τοποθετήσετε πάντως…