Ένα νέο blog post ρίχνει νερό στον μύλο των φημών και της… κατασκοπίας για τα επόμενα smartphones…

Αν δεν το γνωρίζατε η συγκεκριμένη εταιρία εδώ και μερικά χρόνια είναι μια από τις εταιρίες που διαθέτουν στην παγκόσμια αγορά ίσως του ποιοτικότερους ‘κλώνους’ των ανά καιρούς iPhone.

Ο δε CEO της εταιρίας έριξε στο παραπάνω post μια εικόνα του νέου “κλώνου” της εταιρίας για τη χρονιά. Το Meizu MX. Γνωστό προηγουμένως ως M9II, το MX θα διαθέτει μια οθόνη 4” αλλά θα διατηρήσει την ανάλυση των 960×640 pixel.

Εδώ φυσικά γνωρίζετε πως οι φήμες δείχνουν εδώ και καιρό πως το iPhone 5 θα έχει οθόνη στις 4” αντί για τη σημερινή οθόνη των 3.5”. Από τη στιγμή που το κινητό αυτό διατηρεί την ανάλυση, μάλλον σε… καλό δρόμο είναι οι φήμες.

Το Electronista πιστεύει επίσης πως η 4άρα οθόνη θα έχει ίδια ανάλυση με τη σημερινή των 3.5”. Κατά τα άλλα το MX κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό Android 2.3 ή νεότερο, ένα minimum 16GB αποθηκευτικού χώρου και 1GB RAM ενώ θα είναι ελαφρά πιο παχύ από το iPhone 4.

Η παραπάνω φωτό δείχνει πρωτότυπο αλλά είναι κοντά στην συνολική κανονική κατασκευή. Αν δεν ακολουθεί το Meizu MX τους προκατόχους του θα έχει μπαταρία που αλλάζει.

Για το στρατόπεδο των… anti-Apple δείχνει δυνατό μηχάνημα ενώ η εταιρία ελπίζει πως θα είναι στην αγορά μέχρι τα τέλη του έτους με τιμή πάνω από τα $500.