Μια διαφήμιση με σχετικό βίντεο δίνει ‘τροφή’…

Να και μια νέα φήμη. Η HTC να δουλεύει πάνω σε ένα 16MP Windows Phone 7 κινητό όπως φαίνεται να δείχνει ένα βίντεο που βρέθηκε στο site PocketNow. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται κόσμος να είναι σε ένα πάρτι και να ‘μετετρέπεται’ σε live high definition πλάνα που τραβά ένα κινητό…

Αν και η φήμη μοιάζει… κάπως υπερβολική, και το PocketNow δεν λέει που βρήκε το μυστηριώδες βίντεο, πρέπει να του ρίξουμε μια ματιά..

Από την άλλη η HTC δεν έχει δείξει πως ενδιαφέρεται να μπει στην megapixelκούρσα και η μετάβαση από τα σημερινά 8MP στα 16MP είναι κάπως… extreme.

Επιπλέον δε τα 16Mp θέλουν ΚΑΙ ακριβά οπτικά και ακριβό αισθητήρα. Αφήστε που και τα κυκλώματα είναι ακριβά με τη Qualcomm να έχει ένα τετραπύρηνο chipset για 20 megapixel εικόνα αλλά να κοστίζει πολύ ακριβά. cameras but such a chipset would no doubt push the price sky-high.

Από την άλλη μια αλλαγή πορεία για την εταιρία δεν είναι απίθανη ενώ ένα 16MP HTC θα βοηθήσει να διαφοροποιηθεί η εταιρία στην αγορά των Windows Phone 7 κινητών. Θεωρητικά βέβαια είναι οι Φινλανδοί της Nokia που έχουν περισσότερες πιθανότητες για.. extreme εικόνα με ΠΟΛΛΑ megapixel.

Δεν θα είναι και άσχημη μια κούρσα με τα WP7 κινητά…