Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες σειρές videogames στον κόσμο. Respect…

Τώρα η εταιρία που ετοιμάζει το “Uncharted 3: Drake’s Deception”, η Naughty Dog μαζί με το Sony PlayStation αποκάλυψαν και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέριες για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα έχει και multiplayer mode του οποίου η δοκιμαστική περίοδος (beta trial), θα αρχίσει στις 28 Ιουνίου.

Στο παιχνίδι έχεις τη δυνατότητα για μετατρέψιμους (customizable) χαρακτήτρες, μετατροπές όπλων και δημιουργία εμβλημάτων: “μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου χαρακτήρα και τα δικά σου εμβλήματα,” είπε ο άνθρωπος της Naughty Dog, ο συν-πρόεδρος Christophe Balestra.

Με το νέο multiplayer mode που περιλαμβάνει ένα έξι παικτών Three Team Deathmatch για 2 Vs 2 Vs 2 gameplay ή το οκτώ παικτών “Free For All¨”, αλλά και το 10 παικτών Team Deathmatch mode (5 Vs 5)

Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια που ήδη είναι σε εξέλιξη και να παίξουν δύο-παικτών split-screen με δύο ξεχωριστά PSN logins!

Και στο Facebook…

H Naughty Dog δουλεύει με το Facebook και το YouTube για να επεκτείνει τη δυνατότητα να μπορεί να γίνει share εμπειριών μέσα από το Uncharted 3— sequel του τίτλου που το 2009 σάρωσε με τον τίτλο του “Game of the Year” σχεδόν από παντού, χωρίς πολλαπλά εργαλεία έξτρα.

Στο δε start-up menu, οι παίκτες μπορούν να δουν ένα “feed” που δείχνει ποίοι φίλοι τους από το Facebook στο PlayStation Network παίζουν εκείνη την ώρα και αν έχουν postάρει updates ή βίντεο. Τα Clip μπορεί να δεις χωρίς να βγεις από το παιχνίδι ενώ πριν έπρεπε να φτιάξεις τα βίντεο και να τα ανεβάσεις στο YouTube.

Με τη δυνατότητα σε χρήστες του PlayStation Network να κάνουν τέτοια σύνδεση, δίκαια ο κύριος Christophe Balestra, της Naughty Dog είπε πως “.. είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε.”