Το είδαμε και αυτό…

Ταξιδιώτες που έχουν την… ιδιότυπη συνήθεια να φεύγουν από το ξενοδοχείο με λίγο πιο βαριές (…) θα πρέπει πλέον να έχουν το νου τους αφού η κλοπή πετσετών ΔΕΝ θα είναι μια απλή υπόθεση και εύκολα – εκτός αν είστε κανένας star της showbiz, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ντροπιαστική κατάσταση…

Πολλά ξενοδοχεία έχουν αποφασίσει να ‘χτυπήσουν’ πίσω σε όσους αναλαμβάνουν να ξελαφρώσουν το δωμάτιο και έτσι σε κάποιες μονάδες στη Honolulu, το Miami και το Manhattan των ΗΠΑ άρχισαν να ράβουν ειδικές ηλεκτρονικές ετικέτες RFID tags σε πετσέτες και κάθε… ‘λευκό’ στοιχείο του σπιτιού που είναι σε κίνδυνο.

Αν λοιπόν κανείς επιχειρήσει να το παίξει Ross από το “Friends”, το τσιπ θα εκπέμψει έναν ήχο που θα ενεργοποιήσει τον συναγερμό στο ξενοδοχείο. Το προσωπικό και η ρεσεψιόν θα ενημερωθούν και θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα.

Όπως λένε οι πληροφορίες ένα ξενοδοχείο έχει ήδη εξοικονομήσει $15,000 δολάρια μέχρι σήμερα. Άρα περιμένετε τα μελλοντικά ξενοδοχεία, spa και resort να ακολουθήσουν την τεχνολογική εξέλιξη..