Και όχι δεν είναι καμία από τις… συνήθεις εταιρίες να αναγράφεται στο κουτί. Αντίθετα λέει Casio και ο κωδικός λέει G’zOne Commando. Και αντέχει…

Πόσο αντέχει; πολύ…

Η Casio έχει ασχοληθεί ξανά με ‘σκληρά’ κινητά και στην οικογένεια G’zOne υπάρχουν τα Ravine και Brigade. Αλλά ΑΥΤΟ είναι το πρώτο  G’zOne  smartphone. Και είναι μια – τηρουμένων των αναλογιών, λεπτή και ελαφριά Android 2.2 συσκευή με δυνατότητες… commando!

Στο βίντεο φαίνεται πως επιβιώνει 30 λεπτά στο υγρό στοιχείο ενώ η εταιρία ισχυρίζεται πως μπορεί να πέσει 26 φορές συνεχόμενα από ύψος 1.5 μέτρου. Αντέχει σε αλατόνερο, σε 95% υγρασία για 24 ώρες και σε υψόμετρο 15,000 πόδια για μια ώρα. Φυσικά και σε υπερ-υψηλές και υπερ-χαμηλές συνθήκες καιρού.

Με το look ‘σκληρού’ δε σίγουρα θα ξεχωρίσεις στην παρέα ενώ είναι ένα κανονικό Android 2.2 smartphone με 5-megapixel autofocus κάμερα, Bluetooth και GPS.

Επειδή όμως ΕΙΝΑΙ ένα… commando κινητό, στο μενού του G’z Gear υπάρχουν και οκτώ apps ειδικά για τους τρελούς του fitness και τους adventurικούς τύπους.

Ναι, μας αρέσει το Casio G’zOne Commando, ενώ αν έχεις ένα από τα ενεργοβόρα SUV, ταιριάζει γάντι…