Σε μια προσπάθεια να κάνει το Pages πιο… hot και να το ενοποιήσει με το υπόλοιπο Facebook, η εταιρία έχει επισήμως ανακοινώσει πως από σήμερα θα λανσάρει μια δυνατότητα οι χρήστες να κάνουν tag στο Pages σε φωτογραφίες.

Προηγουμένως τα photo tags ήταν περιορισμένα μόνο σε άτομα (people) – φίλους, οικογένεια και ούτω καθεξίς. Δεν μπορούσες να κάνεις tag στο αγαπημένο σου μουσικό συγκρότημα ή τη διασημότητα στο Facebook αν υπάρχουν σε μια Page και δεν μπορούσες να τους έχεις ως friend. Από σήμερα αυτό αλλάζει και τώρα μπορούν να τοποθετηθούν tags στο Pages των εταιριών ή των προϊόντων ή σε κατηγορίες People. Σταδιακά το Facebook θα επιτρέπει σε περισσότερα Pages να γίνουν tag – όπως εταιρικές Facebook Pages.

Το να κάνεις Tag σε Page σε μια φωτογραφία γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως κανείς κάνει tag σε έναν φίλο σε μια φωτογραφία – κάνεις κλικ στο “Tag This Photo” και εισάγεις όνομα του Page που θέλεις να κάνεις tag. Όπως σε κανονικά ονόματα οι Pages όπου έχει γίνει tag θα εμφανίζονται σε μια λίστα.

Όπως όλα τα updates στο Facebook πάντως, θα χρειαστεί χρόνος για να εισαχθεί σε όλο τον κόσμο οπότε υπομονή…