Ετοιμάζεται για να αποτελέσει τη μεγαλύτερη ταινία που έχει γυριστεί ποτέ για τον κινηματογράφο σε 3D αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν και πολλά στοιχεία για το πως το The Hobbit γυρίζεται για την επόμενη διάσταση…

Αν και πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι γίνεται μέχρι το 2012 για να κρίνουμε σωστά, μια εικόνα έχει κάνει σήμερα την εμφάνιση της με τον… Gandalf να φορά ένα ζευγάρι ενεργού 3D γυαλιά.

Φαίνεται πως είναι φωτογραφία του ίδιου του σκηνοθέτη Peter Jackson και δεν παρουσιάζει τίποτε άλλο από τον Ian McKellen να δείχνει κάτι σε 3D μόλις γυρίστηκε.

“Γύρισμα… Jackson

Ο Peter Jackson ελπίζει να φέρει επανάσταση στο 3D με το The Hobbit. Το γύρισμα γίνεται με 30 EPIC κάμερες της RED, και γίνεται στα 48καρέ/δευτ. Ο Jackson είπε πως γυρίζει στα 48 καρέ/δευτ αφού το “3D δίνει ένα παράθυρο στην πραγματικότητα. Όσο περισσότερα τα καρέ/δευτ τόσο πιο καθαρό το ‘παράθυρο’.”

Ο McKellen χρησιμοποίησε το Twitter για να postάρει την εικόνα του σε πλήρη στολή Gandalf με το tweet: “THE HOBBIT is being filmed in 3D. Even wizards have to wear the glasses.”