Το event στο Watkins Glen είναι μια ακόμη από τις racing δραστηριότητες που ζηλεύουμε και απολαμβάνει ο… υπέρτατος λαός των hobbyστών, οι Αμερικανοί.

Στα παράπονα των – τυχερών, θεατών είναι πως έχει καιρό να ακουστεί ο εκκωφαντικός θόρυβος μιας F1. Φαίνεται λοιπόν πως αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε μια τέτοια επίδειξη.

Φέτος λοιπόν ένα… κλου: οι κύριοι Lewis Hamilton και Tony Stewart θα ανταλλάξουν κλειδιά για μια ημέρα και ο πρωταθλητής της Formula One θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του No. 14 Chevrolet Impala stock αυτοκινήτου ενώ ο νικητής του NASCAR Sprint Cup θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο cockpit μιας McLaren-Mercedes MP4-23 – το αυτοκίνητο το Hamilton με το οποίο πήρε τη πρωτάθλημα το 2008.

Με τη χορηγία εταιρίας καυσίμων και λιπαντικών το event θα λάβει χώρα στις 14 Ιουνίου και σε έναν δρόμο 3.4 μιλίων λίγο μακριά από τη Νέα Υόρκη – σε έναν χώρο από τους λίγους που έχει φιλοξενήσει και F1 και NASCAR αγώνες στην ιστορία.

Είναι και εδώ όπου η McLaren ‘κλείδωσε’ ένα από τα πρώτα της πρωταθλήματα με τον Emerson Fittipaldi στο τιμόνι στο United States Grand Prix του 1974…

Ωραία event..!