Νέα… superγρήγορη φουρνιά μνημών με τιμές… low, υπόσχεται η Sony.

· Memory Stick PRO-HG Duo™ HX με ταχύτητες μέχρι και 50MB/sec
· Νέα τεχνολογία HX Engine technology για πιο γρήγορες και αξιόπιστες μεταφορές data
· Ταχύτερες UHS-I SD κάρτες για συσκευές της ίδιας της Sony
· Διαθεσιμότητα σε 8/16/32GB
· Ιδανικές για high-speed φωτογραφίσεις με DSLR, βίντεο Full HD και 3D εικόνα
· Υψηλή αξιοπιστία με 10 χρόνια εγγύηση
· Περιλαμβάνει δωρεάν File Rescue και x-Pict Story™ software
· Ίδια τιμή όπως οι προηγούμενες Memory Stick PRO-HG Duo™ HX… ‘τσίχλες’

Η κορυφαία σε σειρά οικογένεια των Memory Stick PRO-HG Duo™ HX έχει πλέον πολύ πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων με 50MB/sec1. – ταχύτητα 1.6x σε σύγκριση με προηγούμενα Memory Stick PRO-HG Duo™ HX και στην ίδια τιμή με την προηγούμενη σειρά.

Ιδανικό… ‘ταίρι’ για DSLR, SLT και άλλης συσκευής με φακούς που αλλάζουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί π.χ με της NEX-5 ultra-compact της Sony, και να τραβήξεις 190 JPEG φωτογραφίες σε ένα λεπτό! – high-speed burst shooting mode.

Αυτή είναι ταχύτητα διπλάσια των 80 καρέ/δευτ. στάνταρ κάρτες Class 4 SD! Φυσικά και οι Memory Stick PRO-HG Duo HX αναλαμβάνουν άριστα την Full HD και 3D λήψη βίντεο π.χ με Handycam camcorder…

Γρήγορη αντιγραφή…

Οι post-shooting μεταφορές φακέλων με ένα Memory Stick PRO-HG Duo HX είναι στα… ατού: αντιγραφή μιας 32GB AVCHD ταινίες σε PC2 χρειάζεται μόνο 11 λεπτά…

Για βελτιωμένη ασφάλεια η Sony προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση ενώ δωρεάν από το www.sony.net/memorycard για ιδιοκτήτες Memory Stick PRO-HG Duo™ HX είναι και η υπηρεσία ανάκτησης κατεστραμμένων αρχείων File Rescue – με 90% επιτυχημένη ανάκτηση σε JPEG, MPEG, AVCHD video και MP3 αρχεία.

Nice…