Περισσότερες από 2.25 δισεκατομμύρια κούπες καφέ καταναλώνονται κάθε ημέρα με τους φανατικούς ναα έχουν, προφανώς, πρόβλημμα με το αν ο καφές είναι ‘πολύ ζεστός’ ή ‘πολύ κρύος’

Με σκοπό να κάνει την απόλαυση αυτού του αγαπημένουν ροφήματος να κρατήσει περισσότερο σα παρουσιάζουμε μια διαφορετική ιδέα. Τα  Coffee Joulies είναι μικρές, κάτι σαν πέτρες ‘συσκευές’ που τις ποντίζουμε μέσα σε ένα ζεστό ρόφημα και είτε το κρυώνουν όσο χρειάζεται αν είναι πολύ ζεστό είτε το ζεσταίνουν όσο χρειάζεται αν έχει… παρακρυώσει!

Κάθε Joulie αποτελείται από ένα λεπτό κέλυφος από ανοξείδωτο ατσάλι που στο εσωτερικό του έχει ένα ελαφρύ ειδικό υλικό ‘ρυθμιστή’ θερμοκρασίας. Είναι συνολικά ένα υλικό που είναι 50% πιο βαρύ από ένα παγάκι και βυθίζεται στον πάτο οπότε δεν εμποδίζει την… πόση!

Κατασκευασμένες από εγκεκριμένα υλικά για κατανάλωση οι μικρές αυτές ‘συσκευές’ έχουν το μέγεθος ουσιαστικά μισού αβγού και μπορεί η κάθε μία να ‘ρυθμίζει’ τη θερμοκρασία μισού ποτηριού με υγρό.

Τα Coffee Joulies είναι ένα πρόγραμμα που αναζητά χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Kickstarter και η εταιρία έχει έδρα το Sherrill της Νέας Υόρκης και ήδη 8,000 προπαραγγελίες στη σελίδα Kickstarter του.

Ωραίο…