Για να δούμε όλες μαζί τις φήμες που έχουν προκύψει για το Nintendo Project Cafe/ Wii 2..

Σας έχουμε δείξε ήδη το βίντεο που – όχι επιβεβαιωμένα φυσικά, δείχνει κάποια στοιχεία από το Nintendo Project Cafe ενώ υπάρχουν και στοιχεία για το χειριστήριο.

Το χειριστήριο φαίνεται σαν τα χειριστήρια του… παλιού, καλού GameCube controller με , σύμφωνα με το Develop, μια 6άρα οθόνη αφής στο κέντρο.

Φαίνεται αρκετά μεγάλη πάντως για χειριστήριο – θυμίζει και την ιδέα των χειριστηρίων του Dreamcast, ενώ η πηγή του Develop λέει πως θα υπάρχει και μπροστινή κάμερα για in-game εικόνες και, ίσως, ένα στιλό (;) μαζί με τα κλασικά χειριστήρια όπως στο DS. Η πηγή του Develop λέει πως το 3DS ίσως να ‘ενοποιείται’ στη νέα κονσόλα και να λειτουργεί σαν χειριστήριο.

Στην εικόνα το κείμενο λέει: “Screen Stream takes the 1080p image and pushes each rendered quarter to the player’s personal screen. The TV can then be turned off or left on to display alternate camera views of the action”. Κάτι που σημαίνει πως μιλάμε για εικόνες Full HD και… κόλπα με τη θέαση του παίκτη.

Έχουμε όμως και μια εικόνα του σασί του Project Cafe που έχει διαρρεύσει και το δείχνει να είναι στο μέγεθος του PS3. Το Destructoid το ονομάζει “… διασταύρωση ανάμεσα σε ένα Wii και ένα κουτί Tupperware”.

Πάντως αν είναι η τελειωτική εικόνα οι Ιάπωνες Nintedopeople πρέπει να προσλάβουν σχεδιαστή: είναι πολύ άσχημο…