… κάτι σαν τις 1000 και μια νύχτες.

Μιλώντας σε Ιάπωνες developers, ο Steve Ballmer υποσχέθηκε 500 νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στα Windows Phone στην αναβάθμιση με την ονομασία Mango που θα παρουσιαστεί αύριο…

Τα 500 είναι μεγάλος αριθμός αλλά αυτό ακριβώς υποσχέθηκε Steve Ballmer στους developers στο Ιαπωνικό Microsoft Developer Forum σήμερα. Το δε WMPoweruser έχει ποστάρει και ένα βίντεο από τον Microsoft CEO να ισχυρίζεται πως η νέα έκδοση των Windows Phone, με κωδικό “Mango,” θα έχει περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά.

Ισχυρίστηκε ακόμη πως περισσότερα θα αποκαλυφθούν στο Microsoft Mango event στη Νέα Υόρκη.

“Ξεκινήσαμε με τα Windows Phone περίπου έναν χρόνο αργότερα από όσο θα ήθελα να είχαμε ξεκινήσει,” είπε ο Ballmer. “Ντροπή μας. Αλλά προχωρούμε πολύ ενεργά. Λανσάραμε τα Windows Phone τον περασμένο Νοέμβριο και έχει κάνει κάποιες αναβαθμίσεις. Έχουμε μια έκδοση που θα έρθει αργότερα φέτος στην Ιαπωνία. ΌΧι μόνο θα είναι παγκόσμια η νέα έκδοση αλλά έχουμε προσθέσει περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά στα Windows Phone. Έχουμε ένα μεγάλο γεγονός λανσαρίσματος για τα Windows Phone αύριο,” συνέχισε να λέει.

Για το τι ακριβώς εννοεί ο Ballmer δεν γνωρίζουμε. Όπως το έθεσε μπορεί το Mango να έχει 20 σοβαρές αναβαθμίσεις και 480 μικρές αλλαγές που κανείς, όσο και οξυδερκής να είναι , δεν θα αναγνωρίσει.

Για να δούμε αν θα βάλει ‘γκόλ’ το τρίτο λειτουργικό για smartphones της αγοράς.

Ο Ballmer ανέφερε και το Skype, ισχυριζόμενος πως το να βοηθήσει η εταιρία του την επικοινωνία είναι βασικός στόχος και το Skype είναι η καλύτερη πλατφόρμα.

Για να δούμε…