Νέα με δυνατή σχεδίαση και συστήματα από τη Sony για mobile ήχο…

Το RDP-X60iP iPod speaker dock έχει ισχύ 20W+20W output, Bluetooth® ασύρματο streaming και εισόδους audio
Το RDP-M15iP: είναι ένα speaker dock για ταξίδι με 6 ώρες ζωή μπαταρίας
Το RDP-M5iP: είναι φορητό dock ηχείων με λαβή

Τρία νέα docks ηχείων από τη Sony για να απολαμβάνεις μουσική και βίντεο από το iPod ή iPhone – το δωμάτιο γεμάτο από υψηλής ποιότητας ήχο; We like…

Πραγματικά καταπληκτικός ήχος για στιλ για το iPod/iPhone, με… sleekly minimal γραμμές στα RDP-X60iP, RDP-M15iP και RDP-M5iP που είναι συμβατά με iPod/iPhone μέχρι και τα iPhone 4 και iPod 4ης γενιάς. Απλά το τοποθετείς και έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη iTunes ενώ φορτίζει το iPod/iPhone.

Και τα τρία dock έχουν και τηλεχειρισμό για έλεγχο του menu των iPod/iPhone…

RDP-X60iP ασύρματο με Bluetooth® streaming

Και ισχύς 20W+20W για το RDP-X60iP iPod και δυνατά ergonomics. Είναι το πρώτο iPod/iPhone dock ηχείων της Sony με Bluetooth® για ασύρματη ακρόαση χωρίς προβλήματα – gaming, emailing ή ακρόαση μουσικής από iPod, iPhone ή iPad.

Επίσης μπορείς να streamάρεις ήχο από κάθε συσκευή Bluetooth®. Επίσης από τα Sony Ericsson κινητά Xperia X10, X10 mini και X8 -ή το… φρέσκο Arc, με συνδεσιμότητα Bluetooth®.

Αλλά και κάθε MP3 player χωρίς Bluetooth® τοποθετημένο στο dock…

RDP-M15iP: φορητό και όμορφο…

Τέλειο για ταξιδάκια και ακρόαση σπίτι το RDP-M15iP δίνει 10W+10W ήχου stereo και έχει χερούλι που κινείται. Απλά μέσα το iPod ή iPhone και μπορείς να τοποθετήσει οριζόντια ή κάθετα το μηχανάκι…

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του dock δίνει έξι ώρες χρόνου ακρόασης ενώ το RDP-M15iP έρχεται και με το δικό του όμορφο προστατευτικό καλυμματάκι…

RDP-M5iP dock

Σε άσπρο ή μαύρο το RDP-M5iP δίνει μέχρι και 10 ώρες ακρόαση με ένα σετ από 4 AAA αλκαλικές μπαταρίες. Αν και μικρό το RDP-M5iP προσφέρει πλούσιο ήχο stereo με bass reflex ηχεία.

Τα RDP-X60iP και RDP-M5iP Made for iPod & iPhone dock ηχείων της Sony θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο ενώ το RDP-M15iP από τον Ιούλιο του 2011.