Σύμφωνα με αναφορά του Forbes, η Sony θα ανακοινώσει ένα νέο “God of War” στη φετινή και θα είναι ένα “…3D adventure”.

Το άρθρο αναφέρει πως στη Συνέντευξη Τύπου της Sony και ανάμεσα στους τίτλους που αναμένονται θα υπάρχει και μια επιλογή “God of War 3D”.

Επιπλέον πέντε τίτλοι είναι στα ‘βαρέα όπλα’ της Sony για φέτος:

Το Starhawk είναι ένα 2012 online action shooter και ο διάδοχος ουσιαστικά του Sony Warhawk με μια “…ζωντανή μάχη για πολλαπλούς παίκτες και ένα δυναμικό περιβάλλον μάχης”

Το Twisted Metal είναι από τις πλέον σοβαρές σειρές franchise στην ιστορία του PlayStation και επιστρέφει στις 4 Οκτωβρίου με τα δημιουργικά μυαλά της σειράς να έχουν ετοιμάσει ενδιαφέροντα πράγματα για το PS3.

Για το Uncharted 3: Drake’s Deception τι να πούμε; είναι η πρώτη stereo 3D δημιουργία για τη σειρά. Θα προσφέρει 3D δράση σε single-player, cooperative και multiplayer gameplay. Τι κάνουμε; ακολουθούμε τον Nathan Drake στην Αραβική Έρημο…

Το Ratchet & Clank: All 4 One της Insomniac Games που φέρνει δύο τίτλους στην E3 για τη Sony. Το νέ stereo 3D Ratchet & Clank παιχνίδι θα είναι το πρώτο που θα προσφέρει four-player cooperative, online/offline, drop-in/drop-out gameplay….

Το Resistance 3 είναι το δεύτερο παιχνίδι της Insomniac Games και το τελευταίο sequel για μια bestseller σειρά. Το νέο stereo 3D παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας έχει σαν σκηνικό του ένα εναλλακτικό σύμπαν στα 1950s με εξωγήινους να θέλουν να κατακτήσουν τις ΗΠΑ…