Αυτά κατά… βάση στο χθεσινό developer software που ανακοινώθηκε από τη Χώρα του iOS…

H εταιρεία θα λανσάρει το iOS 5 και το όλο story ξεκινά με μια προειδοποίηση πως μόλις εγκατασταθεί, στις συσκευές με iOS 5 beta μπορεί μόνο να γίνει αναβάθμιση με νεώτερες εκδόσεις beta και την τελική έκδοση και ΔΕΝ μπορεί να γίνει downgrade σε παλαιότερες εκδόσεις όπως αναφέρει το AppleInsider.

Η εταίρια έριξε σε κυκλοφορία την έκδοση beta των iTunes 10.5, και αναμένεται να συνοδεύσει το λανσάρισμα του expected Lion, μία νέα developer preview έκδοση του XCode 4.2, το νέο Apple TV 2 software που θα βελτιώσει το Airplay και την υποστήριξη για τα iPad 2.

Προειδοποίηση…

Σε σημείωση που συνοδεύει την έκδοση beta του iOS 5 προειδοποιεί τους developers να το εγκαταστήσουν μόνο σε συσκευές που είναι για λόγους έρευνας αφού δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση.

Η Apple έδειξε και developer preview για τον XCode 4.2 (με διαφορετικές εκδόσεις για τον Snow Leopard ή το Lion), μια έκδοση beta για το iTunes 10.5 αλλά και μια έκδοση beta για το Apple TV software που επιτρέπει mirroring περιεχομένου σε ένα iPad 2 και το Apple TV με Airplay.

Όλα διαθέσιμα μέσω a Apple’s Developer Center. [via AppleInsider]