Ώρα για ΔΡΑΣΗ

The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) Είναι το νέο Zelda που συνδυάζει χρήση σπαθιών-βομβών με αυτό τα όμορφα οπτικά που αντλούν την έμπνευση τους από τον Cezanne και τα έργα του. Σε μια πόλη στους ουρανούς, και όχι μόνο…

Ratchet & Clank: All 4 One (PS3) Ένα παιχνίδι με τέσσερις παίκτες συνεργασία με platforming και shooting σχεδίαση. Από το στούντιο της Insomniac στη Βόρεια Καρολίνα.

Νέο παιχνίδι Kirby (Wii): το στη νέα του έκδοση. Απλά.

Το νέο φορητό παιχνίδι Mario (3DS): Από τους δημιουργούς του Super Mario Galaxy.

Sonic Generations (PS3, Xbox 360, 3DS): 2D Sonic. 3D Sonic. Επίπεδα σε κάθε όριο και προοπτική. Με έμπνευση από τα παιχνίδια του Sonic από τον καιρό του Genesis, την εποχή Dreamcast και τη σύγχρονη εποχή.

Skylanders (PC, PS3, Xbox 360, 3DS): Ένα 3D action παιχνίδι με πρωταγωνιστή το Spyro the Dragon και νέους φίλους του. Σχεδιασμένο να παίζεται και σε σχέση με τα φιγουρίνια της σειράς.

Assassin’s Creed Revelations (PC, PS3, Xbox 360): Τα είπαμε. Ένας σταθμός στην ιστορία του gaming σε νέες περιπέτειες. Παίζεις ως Desmond, ως Altair ή ως Ezio. Υπάρχει και εκτεταμένο multiplayer παιχνίδι και απλά περιμένουμε να δούμε αν ένα παιχνίδι μπορεί να έχει τρεις άριστες υλοποιήσεις σε τρία συναπτά έτη.

Darksiders 2 (PC, PS3, Xbox 360): Το sequel του 2012 για ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ονομαστεί ένα… θυμωμένο Zelda — το αγάπησαν και οι φαν.

DMC (PS3, Xbox 360): Ένα rebooted, ανασχεδιασμένο Devil May Cry παιχνίδι από τη Ninja Theory, που δημιούργησε το Enslaved.

Dragon’s Dogma (PS3, Xbox 360): η Capcom λέει πως αυτό το σπαθιά-και-μαγικά παιχνίδι έχει τη μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης που είχε ποτέ παιχνίδι. Μια επική δημιουργία open-world με τον ήρωα να ηγείται μιας ομάδας ενάντια σε goblin, μυθολογικά τέρατα και λοιπά.

Hitman Absolution (PC, PS3, Xbox 360) Το είδαμε αναλυτικά. Πιο ‘προσωπικό’ look για το Hitman με τον Agent 47 να επιστρέφει.

Ninja Gaiden 3 (PS3, Xbox 360): Πολλοί.. ninjas. Αίμα και Ryu Hayabusa. Και κάτι σε υποστήριξη multiplayer για οκτώ παίκτες ταυτόχρονα.

Metal Gear Solid: Snake Eater 3D (3DS): Μια χωρίς γυαλιά-3D επανεκτέλεση ενός από τα καλύτερα Metal Gear.

Prototype 2 (PC, PS3, Xbox 360) Το sequel στο δημιούργημα της Radical. Ένα σούπερ συναρπαστικό, αλλά πολύ βίαιο open-world action παιχνίδι με νέο χαρακτήρα να προσπαθεί να σκοτώσει τον χαρακτήρα του προηγούμενου παιχνιδιού.

Shinobi (3DS) Ένα κλασικό side-scrolling με δράση ninja παιχνίδι σε μια γνωστή σειρά. Νέο για το φορητό της Nintendo.

Silent Hill Downpour (PS3, Xbox 360): Ναι δεν έχει κάτι να πεις. Είναι στη σειρά Silent Hill. Και βρέχει συνέχεια.

Uncharted: Golden Abyss (NGP): Το πανέμορφο Uncharted για μια καταπληκτική νέα ‘μηχανή’, το PS Vita. Δείτε τα θέματά μας…

Uncharted 3: Drake’s Deception (PS3): Απλά αναμένεται να είναι το καλύτερο παιχνίδι για το PlayStation 3 μέσα στη χρονιά.

Tomb Raider (PC, PS3, Xbox 360): Μια διάθεση για re-boot του Tomb Raider. Το είδαμε αναλυτικά, είναι σε ανάπτυξη με το studio Crystal Dynamics.

Anarchy Reigns (PS3, Xbox 360): Ένα online-multiplayer δημιούργημα από εκείνους που ετοίμασαν το MadWorld. Με άφθονη βία – τι άλλο…

Neverdead (PS3, Xbox 360): Ο ήρωας μπορεί να χάσει τα μέλη του. Κανένα πρόβλημα. Απλά πρέπει και θέλει να κρατήσει την κοπέλα του σε ζωή. Δεν πεθαίνει.

Saints Row The Third (PC, PS3, Xbox 360): Ένα παίγνιο που φαίνεται να έχει σχεδιαστεί σαν ο πιο… τρελός ξάδερφος του Grand Theft Auto.

Dead Island (PC, PS3, Xbox 360): Επιζήστε ενάντια στα zombies που έχουν καταλάβει ένα νησί επίγειο-παράδεισο. Το παιχνίδι παίζεται πιο αργά από άλλα παιχνίδια zombie games. Είναι ένα survival-horror, με στοιχεί role-playing δημιούργημα.

Resident Evil: Revelations (3DS) Ένα κλασικό Resident Evil. Σε σκάφος επάνω.

Sorcery (PS3): Πολλά υποσχόμενο, σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις το PlayStation Move. Γίνει μάγος και πάρε το καταπληκτικό move στα χέρι.

Star Wars Kinect (Xbox 360): Με το Xbox 360 Kinect θα επιτεθείς στους άρχοντες Sith;

Captain America: Super Soldier (PS3, Xbox 360, Wii, DS, 3DS) Τα παιχνίδια για PS3 και Xbox 360 έχουν τον Captain America να κάνει τα πάντα σε ένα κάστρο στον 2ο ΠΠ. Δείχνει καλό…

Spider-Man: Edge of Time (PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS, 3DS) Το είδαμε αναλυτικά. Ενδιαφέρον αφού ελέγχεις έναν σύγχρονο Spider-Man και έναν Spider-Man του 2099. Από την Beenox, έκανε το περυσινό Spider-Man: Shattered Dimensions.

X-Men Destiny (PS3, Xbox 360, Wii, DS) Ένα παιχνίδι X-Men των Eternal Darkness και Too Human studio Silicon Knights, με διηγηματική αισθητική και player customization αλά Mass Effect.

Με άφθονη ΟΜΟΡΦΙΑ….

El Shaddai: Ascension of the Metatron (PS3, Xbox 360) Μερικοί από τους αγγέλους ‘αποσκίρτησαν’. Αναλαμβάνεις να βοηθήσεις στην κατάσταση. Αναμειγνύει απόκρυφα της Βίβλου με τέχνη όπως η Disney Fantasia ταινία.

The Last Guardian (PS3) Είσαι ένα αγόρι που βοηθά έναν γίγαντα, ένα δημιούργημα που μοιάζει με αιλουροειδές. Εντυπωσιακό

Rayman Origins (PS3, Xbox 360, Wii, 3DS): Ο δημιουργός του Rayman, κος Michel Ancel φέρνει ξανά τη σειρά σε 2D. Και είναι όμορφο…

Trine 2 (Mac, PC, Linux, PS3, Xbox 360): Ένα sequel στο αγαπημένο Trine, ένα co-op side-scrolling platformer για τρεις παίκτες με όμορφη οπτική…