Και δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο…

Αυτό λένε οι αναλυτές της Wedbush συμπεριλαμβανομένου του κυρίου Michal Pachter που ισχυρίζεται πως το Wii U έχει… αργήσει δύο χρόνια – και συμφωνούμε…

Συγκεκριμένα αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός πως και άλλες δύο, νυν HD κονσόλες έχουν και περιφερειακά κίνησης, μάλλον υπάρχει ζήτημα για την εταιρία.

Επιπλέον δεν οι αναλυτές της Wedbush σχολίασαν όπως έχουμε κάνει και εμείς πως το Wii U είναι “…απίθανο να προσφέρει περισσότερη ισχύ από τη σημερινή γενιά των HD κονσολών”.

Αυτό έχει ενισχυθεί και από το… σκανδαλάκι της χρήσης πλάνων από τα PS3 και Xbox 360 στα πλάνα demo. Από την άλλη οι developers ισχυρίζονται πως το Wii U είναι 50% πιο ισχυρό από τα 360 κα PS3.

Το άλλο ζήτημα είναι πως η διαφορετική σχεδίαση του χειριστηρίου με την οθόνη θα κοστίζει. Αρκετά. Και σε κάθε περίπτωση αναμένουμε να είναι η πιο ακριβή κονσόλα που έχει δημιουργήσει η Nintendo.

Αν σκεφτούμε δα και το πόσο θα κοστίζουν ή και το πόσο εύκολο είναι να ‘πνίξουν’ με προσφορές σε ένα χρόνο από τώρα την εταιρία οι Sony lao Microsoft, ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα…