Η Sony στα κινητά – και με όλο και περισσότερες apps!

Η ιαπωνική consumer electronics ‘κυρία’ ανακοίνωσε την επόμενη φάση της υπηρεσίας Music Unilimited, δίνοντας πλέον στους Android φανς την ευκαιρία να επεκτείνουν τις επιλογές τους με το νέο app, το Qriocity.

Η νέα εφαρμογή τα κάνει… όλα! Προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν stream μουσικά άλμπουμ σε συσκευές Sony, όπως τηλεοράσεις, Blu-ray players, το Playstation3 και το PSP. To Qriocity λειτουργεί σε Sony Ericsson Android συσκευές (όπως το Xperia Play) καθώς και third-party gadgets που τρέχουν Android 2.1, 2.2 ή 2.3.

Η cloud-based, ψηφιακή υπηρεσία μουσικής δίνει σε λάτρεις της μουσικής τη δυνατότητα πλέον για streaming πρόσβαση “…anytime and anywhere” όπως λέει η εταιρία. Μουσική από τις Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group και EMI Music αλλά και ανεξάρτητες ετικέτες είναι ‘εδώ’.

Για τα Sony Ericsson’s Android-based mobile devices including Xperia™ arc, Xperia™ PLAY, Xperia™X10, Xperia™X8 και Xperia™ neo αλλά και Android-based άλλες συσκευές – και άρα μια τεράστια αγορά…

Οι χρήστες έχουν την ίδια πρόσβαση και από τις Sony συσκευές των 2010 και 2011 όπως δικτυακές BRAVIA HDTVs, Blu-ray Disc players και Blu-ray Disc Home Theater συστήματα όπως και το PlayStation 3 και το PSP – όπως και τους VAIO υπολογιστές.

Well done Sony guys!