Μια, μια οι… κυρίες του νέου lineup της Sony έρχονται στην αγορά!

Σειρά για τη νέα σειρά Bravia KDL-HX720 που φτάνει με tv στις 46, 55 & 65 ίντσες. Όλες – φυσικά, είναι τηλεοράσεις 1080p, ενώ στα θετικά είναι και η χρήση της ιδιαίτερα εξελιγμένης τεχνολογίας για τον οπίσθιο φωτισμό και τον τοπικό του έλεγχο, η Dynamic Edge LED.

Είναι μια τηλεόραση… σπρίντερ με σάρωση 400Hz, ενώ η μηχανή επεξεργασίας θα είναι η απίστευτα ισχυρή X-Reality PRO Engine. Φυσικά έχουμε όλα τα… καλούδια όπως το ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11n), πρόσβαση στα BRAVIA Internet Video & Qriocity αλλά και τη δυνατότητα Skype (720p).

Με εικόνα 2D και 3D και μάλιστα κορυφαία επεξεργασία εικόνας σε Full HD Το 3D, το Dynamic Edge LED θα… αναλάβει τη βελτιωμένη αντίθεση εικόνας ενώ το Motionflow XR 400 με τελικό αποτέλεσμα 400 καρέ λύνει τα… άγχη για την κίνησε σε μια απαιτητική 3D σκηνή.

Από τις πλέον συναρπαστικές δυνατότητες οι κλήσεις εικόνας και ήχου με το Skype – ένα μικρόφωνο και κάμερα με έλεγχο ήχου και δωρεάν κλήσεις σε φίλους και την οικογένειά μέσω Skype από…. τον καναπέ σας. Η ΗΧ720 έχει και πλήρεις δυνατότητες για το Διαδίκτυο, με ένα απλό και εύκολο πρόγραμμα περιήγησης.

Αααα, χειρίζεστε και με μια δωρεάν app την τηλεόραση από το smartphone… – και πιστέψτε μας είναι πραγματικά fun!

Μια ‘άλλη’ σχεδιαστική εικόνα για τις HX720 πολύ sleek και με άλλη αύρα από τις ‘καθαρόαιμες’ monolith Bravia.