Ίσως τελικά να ξεχάσουμε το ‘ενδιάμεσο’ iPhone 4S: νέες φήμες λένε πως το next-gen κινητό της εταιρίας θα είναι το iPhone 5 και θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο…

Και μόλις είχαμε ηρεμήσει από την… καταιγίδα των ‘φημών’ για το επόμενο iPhone…

Λοιπόν οι νέες ρυθμίσεις μιλούν για πιθανή ανακοίνωση τελικά στα τέλη του Αυγούστου για ένα ‘πιθανό’ iPhone 5. Όχι για ένα iPhone 4S, όπως ακούγαμε τα τελευταία χρόνια αλλά για ένα κινητό που αναγνωρίζεται iPhone 5. Η δε BGR ισχυρίζεται πως επιβεβαιωμένα θα είναι ένα ‘επόμενης γενιάς’ iPhone.

Αν η BGR έχει δίκιο τότε οι φανατικοί της εταιρίας με το μισοφαγωμένο μήλο θα πρέπει να ακούσουν πως οι πληροφορίες μιλούν για ένα iPhone 5 με “ριζοσπαστική νέα σχεδίαση.” Από την άλλη όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα μιλούν για ένα iPhone 5 ουσιαστικά αναβάθμιση. Τι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα:

  • Το iPhone 5 θα έχει οθόνη 4”
  • Το iPhone 5 θα χρησιμοποιεί μια αλουμινένια πλάτη αντί για την αρχική – ζημιάρικη…- πλάτη από γυαλί.
  • Θα μοιάζει περισσότερο με το σημερινό iPod touch από ότι με ένα iPhone και θα έχει σχέδιο ‘σταγόνα΄ala MacBook Air.
  • Το iPhone 5 θα έχει οθόνη από άκρη σε άκρη.
  • Το γυαλί της οθόνης θα είναι καμπύλο

Από την άλλη το Bloomberg μιλά για Σεπτέμβριο και με τον επεξεργαστή A5 τον διπύρηνο του iPad 2. Η αναφορά μιλά για ένα “iPhone 5″ με 8MP κάμερα.

Το αν θα επιβεβαιωθεί κάποια ή όλες από αυτές της πληροφορίες μέλλει να το δούμε αλλά αν το πρόγραμμα είναι το σύνηθες μιλάμε για ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο. Από την άλλη η εταιρία έχει σταματήσει την παραγωγή του λευκού iPhone 4 από χθες…