Σας υποσχεθήκαμε περισσότερα…

Με βάρος λίγο παραπάνω από ένα κιλό, ο νέος VAIO Z Series είναι ο φορητός από τη Sony που έχει δημιουργηθεί για τις απόλυτες επιδόσεις εν κινήσεις. Και ισχύ στο σπίτι. Τέλος.

Μαζί με τις beauty shots και την ομορφιά, πηγαίνουμε και μια βόλτα στα εσωτερικά του μηχανήματος…

  • Για τον VAIO Z η Sony δίνει στον… πεινασμένο για τεχνολογία τα πιο extreme στοιχεία: ένα σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και βάρος κάτω από 1.2 κιλά και πάχος 16.65 χιλιοστά,ένα backlit εργονομικό πληκτρολόγιο με μεγάλο palm rest και μια οθόνη με ανάλυση 1600 Χ 900 στις 13.1” και τεχνολογίας VAIO Display Premium.
  • Ειδικά δε η οθόνη έχει δυνατότητες με στρώση anti-reflective να δίνει και ζωντανά χρώματα και ξεκούραστη θέαση.
  • Στην καρδιά ένας επεξεργαστής Intel® Core™ i7 χαμηλής κατανάλωσης με μνήμες DDR3 SDRAM και μέχρι και 256GB SSD RAID αποθηκευτικό χώρο.
  • Η λειτουργία Quick Boot βοηθά να ανοίξει γρήγορα το μηχάνημα και με φόρτωση των Windows 7 Professional μέχρι και 50% ταχύτερα υπάρχει και το ενσωματωμένο VAIO ‘everywair’ 3G WWAN για φορητή broadband σύνδεση με πάροχο.
  • Το δε… ‘κλού’ είναι το εικονιζόμενο Power Media Dock δίνει στον VAIO Z τη δυνατότητα να δώσει εικόνα σε τέσσερις οθόνες (συμπεριλαμβανομένης της οθόνης του υπολογιστή)ενώ και ο AMD Radeon HD με 1GB VRAM δίνει ακόμη και δυνατότητα για σχεδίαση CAD ή gaming.
  • Όταν δε είναι συνδεδεμένο στο dock, το μηχάνημα εκτός από θύρες USB, VGA και HDMI έχει και τον οπτικό οδηγό – Blu-ray Disc ή SuperMulti combo drive. Για τον ήχο φροντίζει το Dolby Home Theater v4.

    Τέλος, δεν λείπει και η HD web κάμερα με τεχνολογία Exmor™ για εικόνα σε χαμηλό φωτισμό…

    Ο 2011 VAIO Z Series είναι το απόλυτο gadget-φετίχ για την φέτος στον χώρο του computing. Ένα μελλοντικό iconic σχέδιο. Τελεία.



    Μπαταρία ‘φύλλο’..

    Ο VAIO Z έχει και την επαναστατική μπαταρία ‘φύλλο’ που είδαμε στους VAIO S(Β) Series πριν λίγο καιρό. Αυτό σημαίνει 7 ώρες on-the-go δύναμη αλλά και 14 ώρες με την επιπλέον μπαταρία/λεπίδα…