Ένα δυνατό…. Nip Tuck από τη Google καθώς η εταιρία στην ουσία ετοιμάζει όλη την παλέτα των προϊόντων της για να προωθεί το Google+. Έτσι και το Calendar δεν είναι η εξαίρεση.

Το επανασχεδιασμένο Calendar, είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη στους χρήστες και είναι σχεδιασμένο για “μόνο κοσμητικές αλλαγές”. Η Google δεν προσέθεσε χαρακτηριστικά αλλά το έκανε να μοιάζει με το Google+.

Μερικές από τις αλλαγές στο Google Calendar περιλαμβάνουν τη συγχώνευση του κουμπιού Quick Add με το Create button, την προσθήκη περισσότερων εικονιδίων όπως Print, Refresh, reminders και guests, και την αφαίρεση των Save και Discard από τον πάτο της σελίδας. Η μεγάλη αλλαγή που θα παρατηρήσουν οι χρήστες είναι το ‘τετραγωνισμένο’ interface, αλλαγές στα χρώματα και το λευκό backround.

Για λιγότερο clutter και μεγαλύτερη διασυνδεσιμότητα ανάμεσα σε desktop και mobile συσκευές λέει η εταιρία και σίγουρο είναι πως θα δούμε αλλαγές. Για να δείτε το…botox στο Google Calendar, κάντε κλίκ στο “Try the new look” επάνω δεξιά στην app.