Gadgetfreak :: Not Just Tech
mobile / smartphones, tech talk / science

Προβλήματα με την OmniVision στέλνουν τις κάμερες του iPhone στη Sony;

Τον περασμένο μήνα μια αναφορά μας οδήγησε στο συμπέρασμα πως είναι η OmniVision Technologies που μαζί με τη Sony είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην παραγωγή των αισθητήρων των 8-megapixel για το next-gen iPhone με την OmniVision να έχει το 90% του φορτίου.

Σήμερ όμως το Forbes  δημοσιοποιεί μια αναφορά του αναλυτή της FBR Capital Markets κυρίου Craig Berger, που ισχυρίζεται πως η OmniVision έχει προβλήματα παραγωγής και υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει την προθεσμία της Apple για μαζική εμπορική παραγωγή των αισθητήρων. Έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο η Αpple να μεταφέρει την παραγωγή της στη Sony.

Ο Berger γράφει πως και πάλι αναμένεται το επόμενο iPhone να έχει 8 MP κάμερα αλλά προσθέτει πως “η OmniVision μπορεί να έχει τεχνικές δυσκολίες με τον νέο αισθητήρα της CMOS ρισκάροντας ίσως και τη θέση της ως προμηθευτή iPhone.”

Ο αναλυτής λέει πως ο πηγή του λέει πως η OmniVision “ίσως έχει χάσει την προθεσμία της Apple για εμπορική διάθεση” και έτσι έχει παραδώσει τη θέση στη Sony.

Η αναφορά λέει πως την δουλειά έχει αναλάβει η εταιρία Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) και έχει προβλήματα με τον όγκο της παραγωγής.

Related posts

Έρχονται τα "έξυπνα" γραμματόσημα…

gadgetfreak
16 years ago

Ένα φτηνό και ένα σκληρό smartphone…

gadgetfreak
13 years ago

Xiaomi Launch September 2023

gadgetfreak
3 years ago
Exit mobile version