Ιδανικά για μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο των VAIO, τα VAIO E Series διαχειρίζονται με μεγάλη ευκολία τις καθημερινές σας απαιτήσεις από ένα PC.

Νέα ξεχωριστή αισθητική: το σασί είναι πράγματι πρωτοποριακό καθώς έχει 3D υφή που σε προκαλεί να το… χαϊδέψεις.

Η έξυπνη εμφάνιση σε διάφορα χρώματα, τονίζεται από ένα ελκυστικό ειδικό φινίρισμα, το οποίο σας επιτρέπει να κρατάτε το VAIO με ευκολία όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Το άνετο πληκτρολόγιο συμπληρώνεται σε όλα τα μοντέλα με ένα δεύτερο, ξεχωριστό, αριθμητικό πληκτρολόγιο για εύκολη και γρήγορη εισαγωγή δεδομένων.

Μεγαλύτερη πρακτικότητα και ευκολία χρήσης προσφέρει το κουμπί Quick Web, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να αρχίσετε να σερφάρετε σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, τα κουμπιά ASSIST και VAIO θα σας γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και θα εκτοξεύσουν την παραγωγικότητά σας στα ύψη.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη VAIO Display υψηλής αντίθεσης και έξοδο HDMI™ μέσω της οποίας συνδέετε το δικό σας VAIO με την HD TV, ενώ χάρη στην υποστήριξη του πρόσφατου Bluetooth 3.0, είναι εφικτή η εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές στο σπίτι, χωρίς τη φασαρία των καλωδίων.

Μάθετε περισσότερα για τα VAIO E Series