Το νέο αυτό εργαλείο το έχει δημιουργήσει το Behance, ένα δίκτυο για δημιουργικούς επαγγελματίες…

Το ProSite είναι ένα απλό drag-and-drop σύστημα για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό online portfolio. Project σε τέτοια portfolios δε, θα συνδεθούν σε άλλα sites στο δίκτυο Behance όπως LinkedIn, AIGA και AdWeek.

Για να ξεκινήσει ένας σχεδιαστής (ή illustrator, διευθυντής και καλλιτέχνης κάθε είδους) θα ανεβάσει παραδοσιακά ή multimedia projects στο Behance. Μόλις τα Behance project έχουν δημιουργηθεί μπορείς να διαλέξεις ένα layout από τη βιβλιοθήκη ProSites — τα δε layout είναι προσαρμόσιμα (customizable), και έτσι δεν θα μοιάζουν τα δύο site μεταξύ τους.

Μόλις τα projects και τα layouts έχουν ρυθμιστεί απλά κάνεις drag and drop τα projects στο νέο portfolio site. Ύστερα ρυθμίζεις τα μεγέθη στα thumbnails, αλλάζεις περιθώρια και διαλέγεις χρώματα ενώ υπάρχουν και πολλά web-friendly font για το site.

Μπορείς να προσθέσεις χωρίς όριο γκαλερί και επιπλέον σελίδες (όπως και Contact και About) ενώ το έτοιμο απο το ProSite portfolio ενσωματώνεται με τα social media εργαλεία και ότι προθέσεις στα Behance projects αυτόματα προστίθενται στο portfolio.

Behance ProSite from Behance on Vimeo.